Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Kalv
1
Saltimbocca - kalveschnitzler
Saltimbocca er en dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår - her har vi brugt et par gode kalveschnitzler
Saltimbocca med aubergine
Inviter bedsteforældrene på frokost, og server en altid lækker italiener – saltimbocca alla romana. Tynde skiver kalvekød rullet ...
Saltimbocca med estragon og bagt frugt med creme
Weekendens menu med saftige schnitzler, rå grønsager og bagt frugt er skræddersyet til familier med børn
Saltimbocca med kalveschnitzler
Vi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af smag
Schnitzel med skinke og brøndkarsekartofler
Kødet er pakket ind i lufttørret skinke, der giver en dejlig smag og holder kødet saftigt
Schnitzler med spinat og pandekager med æblemos
Sprøde og saftige schnitzler og bløde dessertpandekager med cremet fyld er mad, der gør glad. Opskriften på pandekager er jødisk og kaldes Blissful Blintz
Skinkekarbonader med hvidvin
Kødet til karbonaderne er æltet sammen med finthakket forårsløg, og pakket ind i tynde skiver skinke før stegningen
Skipperlabskovs 2 - i trykkoger
Opskrift på skipperlabskovs med kartofler, kalvebov og spæk. Perfekt tilberedt i trykkoger på 15-20 minutter eller i alm. gryde på ca. 1 time. Retten jævnes med kogte kartofler og toppes med smør og purløg.
Soljanka ukrainsk
At spise suppe er tradition i Ukraine og Soljanka er en af landets favoritter. Slippen skal være stærk og have en let syrlig smag
Sommerfrikadeller med cremet kartoffelsalat
Farsen er rørt med revet citronskal, rosmarin og persille, og de færdigstegte frikadeller er sat på spid sammen med smukke tallerkensmækkere
Spicy grill frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat
Frikadeller behøver ikke at være traditionelle. Prøv disse spicy frikadeller, som skal grilles på panden eller grillen. Du finder den lækre opskrift her
Spidskålsboller
Kåldolmere på sommervis: Rør farsen med frisk dild og pak den ind i de smukke spidskålsblade. Resten af spidskålen stuves med fløde
Sprængt kalvetunge med grønsager og persille-peberrod- og kaperssauce
Vi kender bedst sprængt tunge som pålæg, men den smager også godt med en kraftig sauce
Sprødt kalvebryst med kapers og peberrod og chokolade-creme brûlée
Kalvebryst paneret og stegt sprødt, så det får ekstra smag. Dessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
Stegning af kød
En guide til hvilket kød der egner sig bedst til langtidsstegning og korttidsstegning. Lær hvilke udskæringer af okse, kalv, svin, lam og fjerkræ der er bedst til forskellige stegemetoder.
Stegt kalvehjerte - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Stegt kalvelever med appelsin
Kalvelever er en billig delikatesse, som er nem og hurtig at tilberede. Den er mest saftig og velsmagende, når den er rosastegt
Stegt kalverulle med spinat - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Stracotto Toscana
Opskrift på langtidsstegt kalvekød med rødløg i rødvinssauce. Kalvekødet og rødløgene steges først, hvorefter rødvin tilsættes og retten simrer i 2½ time. Server med italiensk brød og vin.
Svensk dildkød - i trykkoger
Kalvebryst i trykkoger med dildsauce. Perfekt til en dejlig middag! Kødet koges i trykkoger i 30 minutter og serveres med lækker dildsauce, kartofler og grøntsager. Enjoy!
Svenske frikadeller med tyttebær
Den største forskel på svenske "köttbullar" og danske frikadeller er nok størrelsen og så selvfølgelig tilbehøret. Et sikkert hit
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Tina
Kan man tilberede det på en anden måde end i airfryer?
Anne
Er også lækkert med nye, små kogte pillekartofler. Min morfars hofret og han havde ingen forbindelse til Lolland kun nordsjælland
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...