Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Fisk
1
Rabarbersalat med røget laks
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx røget laks
Ravioli af pighvar med røget kammusling, porre og estragon
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx kammuslinger
Rejebisque
"Bisque" er det franske navn for en pureret skaldyrssuppe. Det er rejernes skaller, der giver suppen den fantastiske smag og fylde - og intet går til spilde
Rejekebab med sorte bønner og chili
Din favorit er nok rejer, men prøv de sorte bønner. De er så smukke, helt kulsorte, med det lillebitte hvide øje i den ene ende
Rens selv din friske stenbiderrogn
Stenbideren er en saltvandsfisk, der lever i de danske farvande. Om foråret har hunnen rogn, og de sælges friske eller som "dansk kaviar"
Rensning af røget ål/stenbider:
Opskriften beskriver, hvordan man skærer og forbereder fisk til smørrebrød. Fisken skæres i fileter, kanten fjernes, og fileterne skæres ud i passende stykker til rugbrød.
Rimmad laks med dildkartofler
Rimmad laks er lagesaltet laks, der smelter på tungen og er hurtig at lave. Laksen serveres med flødestuvede dildkartofler og er en rigtig sommerret
Risret med laks og karry
Denne ret hedder på engelsk: Kedgeree og er oprindeligt en indisk morgenmadsret, der kan serveres både varm og afkølet
Ristet sandart med Choucrôute, Riesling Sauce og Baconsirup
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx sandart
Ristet spegesild fra Lolland Falster
En traditionel opskrift på ristet spegesild, hvor sild ristes over gløder og serveres med fedtebrød. En klassisk dansk ret, der tidligere var en populær del af morgenmaden og frokosten.
Rollmops
Rollmops er en tysk specialitet. Her ruller du sildefileter sammen om noget fyld og lader dem trække i nogle dage. En dejlig sildeanretning til dig...
Rødfisk
Rødfisk er en stor familie med knap 400 arter spredt over hele verden. De vigtigste arter i Europa og det nordlige Atlanterhav er stor rødfisk ...
Rødfisk med lun grønkålssalat
En hel fisk, det er flot, og den er fuld af smag og saftighed. Til fisken er der en lækker grønkålssalat med æble-peberrodsdressing, en ren c-vitaminbombe
Rødspætte sprødstegt med bulgursalat
Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Rødspættefileter bagt i papir
God og nem aftensmad. Vi serverer en lækker kartoffelsalat med agurk som tilbehør til de saftige rødspættefileter
Rødspættefileter bagt med hyldeblomster
Server gerne lidt stegte eller dampede nye grønsager til. Sæsonen for hyldeblomster er kort, så den skal nydes i fulde drag og ikke kun i det søde køkken
Rødspættefileter med linser
Fiskefilet'erne er rullet med oliventapenade, som går godt i spænd med "saucen" af porrer og linser. Det hele laves i en gryde - server groft brød til
Rødspættefileter med rejer og asparges
Denne dejlige fiskeret er nem at tilberede og smager fantastisk, selv om den er tilberedt med ganske få ingredienser
Rødspættefileter med rejer og salat
Nyd denne lækre salat med kolde fiskeruller, rejer og en frisk krydderurtedressing
Rødspætter med smørsauce og kartofler
Rødspætter er en af sommerens gode fisk. Server med syltede tyttebær - ligesom i Nordjylland
Rødspætteruller med aspargessauce
Aspargessauce smager helt anderledes frisk med sæsonens grønne asparges. Server den til en nem rødspættefilet med nye kartofler
Rødspætteruller med kapers, oliven og kørvel
Rødspættefileterne er rullet omkring smørsauterede gulerodsbånd, som er med til at holde fisken saftig under tilberedningen
Rødtunge
Rødtunge er et dyrere og finere alternativ til rødspætten. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen
Røgede karrysild
Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: stærk sauce med karry og hårdkogte æg ...
Røgede sild
De ryges over åben ild og den helt specielle smag kommer fra elletræet, man fyrer med
Røgede sild i lage
Prøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør
Røget laksemousse med rogn og salat
En lækker opskrift på let røget fiskemousse med stenbiderrogn og lakserogn. Serveres med ristede brødcroutoner og blandet grøn salat. Perfekt til en hyggelig middag.
Røget makrel med nye kartofler
Røget makrel har en markant og kraftig smag, der passer godt til sommerens friske kartofler
Røget ørred anrettet på tallerken
Hvis du holder af røget fisk, må du helt enkelt prøve denne ret. Nyd den som den er til frokost med et glas øl eller som en forret med vin
Røget ørredtatar
Opskrift på røget ørredsalat med hjerteformede brødcrutons. Mayonnaise og cremefraiche blandes med finthakket rødløg og kapers, smages til med salt, peber og citron. Røget ørred og purløg tilsættes og serveres på sprødt hakket salat. Formet som æg og med brødcrutons.
Røget ål og snegle - Salvie, kastagneog og hvidløg
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx røget ål
Rørt tatar af varm røget laks
Til en nem sommerlig fiskemiddag er denne ret perfekt sammen med en god salat og brød
Røræg med karryrejer eller skinke
Røræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der er rejer eller skinke i. Der kan krydres med karry
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Tina
Kan man tilberede det på en anden måde end i airfryer?
Anne
Er også lækkert med nye, små kogte pillekartofler. Min morfars hofret og han havde ingen forbindelse til Lolland kun nordsjælland
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Bliver en dårlig præsident
Overrasker og bliver en succes
Klarer ikke opgaven
Lad os vente og se
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...