Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Gris
1
2
Rabarberflæsk
Opskrift på Rabarberflæsk: Skiver af røget flæsk steges sprøde, mens rabarber koges møre i fedtet. Serveres skiftevis i fad drysset med sukker. En gammel fynsk ret fra Nr. Broby.
Raclette
Raclette opskrift med traditionel schweizisk ost, kartofler, agurker og salami. Serveres med brød. Nem og hyggelig madlavning med raclettegrill. Til 4 personer.
Raclette a la Lorraine
Ostegryde med bacon og løg. Nem og lækker opskrift til 4 personer. Bacon og løg svitses og blandes med æggemasse og Reblochon ost. Serveres med frisk brød.
Raclette Cordon Bleu
Opskrift på lækker kalvekotelet med skinke og ost. Steges på grillstegeplade i smør, serveres når osten er cremet. Nem og velsmagende ret.
Raclette med lufttørret kød
Raclette med kartofler, lufttørret kød og skinke. Osten smeltes i en pande lagvis med kartofler og kød. Serveres med krydderier, tomater og persille. Til 8 personer.
Raclette med nye kartofler
Opskrift på lækre grillede kartofler med Raclette ost og syltede rødløg. Kartoflerne koges og overhældes med ost, før de grilles i ovnen. Serveres med koldt kød og brød. Ganske simpel og utroligt lækkert.
Raclette med skinke
Opskrift på schweizisk Schabziger kløverost med skinkepannekager og franskbrød. En pikant og krydret ret, der serveres med cornichoner. Let og lækker til 4 personer.
Raclette pandekager med skinke og ost
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Raclette Savoyarde
Raclette med kartofler, skinke og diverse tilbehør. Bag kartoflerne, skær ost, peberfrugt og champignon. Server med pickles, syltede løg og majs. Smelt osten i en raclettepande og servér med skinke.
Raclette-fest
Opskrift på en hyggelig raclettefest med forskellige kød, grønsager, kartofler og ost. Gæsterne kan selv sammensætte deres måltid, inspireret af mixed grill. Forberedelser kræver lidt tid, men værten kan rigtig nyde maden med gæsterne. Kan også varieres med forskellige ingredienser.
Ragu alla bolognese
Italiensk kødsauce med løg, gulerod, selleri, flæsk, blandet hakket kød, tomater, smør, rødvin, bouillon, salt, peber og mælk. Saucen simrer i 3 timer for en skøn smag.
Rasnic
Grillet lammekød med urtemarinade, flæsk og grøntsager. Skær kød og nyre i terninger, mariner i citronsaft, olie og krydderurter. Grill kød, flæsk og grøntsager på spyd. Server med grøn salat og løse ris.
Ravioli med artiskokker og gorgonzola sauce
En lækker opskrift på Ravioli med artiskokker og gorgonzola sauce til 2 personer. Let og hurtig at lave med frisk oregano, chili og fløde. Server evt. med skiver af kogt eller røget skinke.
Reste soufflé – Kød soufflé
En lækker opskrift på gratin med løg, oliven, skinke og rester af kød fra dagen før. Serveres med groft brød og tomatsauce eller tomatsmør.
Revelsben stegt med øl, vanilje og honning
Juleøl er kraftige, krydrede sæsonøl med mere alkohol i end almindelige øl. Prøv at bruge lidt af den gode øl i maden
Ribbenskrone
Opskrift på ribben med fyld af hakket kalv og flæsk, løg, krydderier og æg. Ribbenene krydres og fyldes med farsen, ombindes med bacon og bages i ovnen. Serveres med ristede svampe og tomater. Smagfuld og saftig ret til middag.
Ribbenssteg og risalamande med solbærsauce
Vi har stegt ribbensstegen klassisk, men serverer den med lækker rødkålssalat og kartoffelmos med æble. Til risalamanden har vi lavet en lækker solbærsauce
Ribbensteg bidder i airfryer
Ribbensteg i airfryer. Du er klar til at lave disse lækre møre bidder med klæbrig gylden sirupsauce! De er klar på 40 min og er perfekt saftige og sprøde.
Ribbensteg i airfryer
Du har ikke fået stegt ribbensteg, før du har fået det stegt fra en airfryer. den er klargjort på 5 minutter og på bordet på en time – og sværen er sprød!
Ribbensteg Langtidsstegt
Supermør, saftig og sprøde svær. Det lyder da ret lækkert, synes du ikke? Ribbenstegen er et ret billigt stykke kød, som sagtens kan være rigtig godt
Ribbenstegsburger med rødkålsslaw og syltede agurker
En absolut perfekt burger. Langtidsstegt og supermør ribbensteg, hjemmesyltede agurker, der smager både surt og sødt, en blød og luftig burgerbolle og ...
Rillette af and
Opskrift på lækker ande-rillette lavet af mørt andekød, urter og krydderier. Nem at lave med dybfrossen and. Server med rødbeder og små agurker.
Rillette af flæsk
En fransk opskrift på Rilletter lavet af kogeflæsk, spæk og krydderier. En klassisk ret på franske kroer lavet af mørt flæsk hakket og presset sammen. Serveres køligt.
Rimmet torsk med bouillonkogt kålrabi og urtesky
Opskrift på torsk med kålrabi: Torsk marineres i salt og sukker, steges i ovn. Kålrabi og kartofler svitses med flæsk, hvidløg og timian, koges i bouillon. Urtesky laves med Philadelphia, dild og persille. Serveres med kålrabisky.
Ris med grønne ærter - Risi e bisi
Risotto med parmaskinke, ærter og parmesan. En cremet risret med smag af løg og hvidvin, perfekt som tilbehør til fisk eller fjerkræ.
Ris og bønner med en stærk chilisauce
Opskrift på bønner og ris med bacon og chilisauce. Udblød og kog bønnerne med chilipebre, løg og bacon. Tilsæt ris og kokosmælk, lad det simre og lav en lækker chilisauce til servering. Kogetider for forskellige bønner angives.
Ris og skinke
Skinke og ris kan varieres med krydderier og krydderurter. Tilberedningstid: 15-20 min.
Risotto, bare risotto
Opskrift på klassisk italiensk risotto med safran og parmesan. En lækker og cremet ret med intens smag. Perfekt som mellemret til 4 personer. Server med en sprudlende hvidvin. Kan også varieres med forskellige ingredienser som grøntsager eller svampe.
Risret fra Valencia - Paella valenciana
En lækker opskrift på spansk Paella med poulard, skinke, blæksprutter, jomfruhummer, ris og grøntsager. En udsøgt ret med safran, hvidløg og paprika. Serve med muslinger og nyd!
Risret med feta og skinke
En lækker ret med skinketern, ris og fetaost, blandes og bages i ovnen. Serveres med salat og flûte. Perfekt til en hurtig og nem aftensmad.
Rissoller med gedeost og skinke
Fyld færdigkøbt butterdej med skinke, fintsnittede grønsager og blød gedeost. Bag pakkerne sprøde, og server som snack, forret eller til frokost
Ristaffel og pandekager med is
Ristaffel er en rigtig familie-klassiker, og børn er ofte glade for selv at kunne vælge fra de mange skåle med forskelligt tilbehør
Ristet skinkesandwich
En simpel opskrift på lækre toast med skinke og ost. Toastbrød, røget skinke og mellemlagret ost lægges sammen og ristes på pande indtil gyldne og osten smelter.
Rodfrugtgryde ♥
En lækker og sund grøntsagsgryde med skinke og haricots verts. Let at lave og perfekt til en hurtig og velsmagende aftensmad. Server med groft brød og en appelsin. Næringsindhold: 520 kcal, 14,4g fedt, 12g fibre per portion. Hertil et glas øl.
Rodfrugtmos ♥
Rodfrugtmos lavet af kålrabi, gulerod og kartoffel, kogt med bouillon og moset til en lækker pure. Perfekt som tilbehør til kødretter. Indeholder kun 540 kcal pr. portion.
Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg
En lækker opskrift på cremet grøntsagssuppe med kartofler, persillerod, pastinak og fennikel. Serveres med hamburgerryg og rugbrød. Smagfuld og mættende!
Rodfrugtsuppe med skinke-kartoffel-brød
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Rosas herreret
En billig og nem ret med hakket kalv/flæsk, tomater, champignoner, løg, ærter og ketchup. Serveres med ris og evt. salat.
Rosenkål med kyllingebryst
En opskrift på saftige kyllingebryststykker med pureret rosenkål og granatæble-hasselnødde topping. Serveres med et sprødt brød til. Mums!
Rosenkål, smørdampede
En opskrift på lækre grøntsager som tilbehør til forskellige kødretter. Rosenkål, gulerødder og pastinakker koges i smørsauce med citronsaft, sukker og salt. Server med sennep og rugbrød.
Rosenkålsgryde 2
En lækker og cremet opskrift på rosenkål med hamburgerryg og smelteost. Let at lave og serveres med groft brød og sennep. Smagfuld og fyldig.
Rucola igen igen
En opskrift på en lækker rucolasalat med balsamico dressing, soltørrede tomater og kapers. Kan varieres med ost og nødder, svampe og skinke, eller avocado og rejer. Serveres med godt brød og hvidvin. Velbekomme!
Rugbrødssandwich i salat
Blandet salat med rucola, gulerødder og peberfrugt. Serveres med rugbrødssandwich med skinke og ost. Dressing med hvidvinseddike og sennep.
Rugpizza med parmaskinke
Rugmel gør pizzabunden mere grov, mere smagfuld og mere sprød. Rugmelet kan udskiftes med andre typer fuldkornsmel, fx grahamsmel eller fuldkorns-speltmel
Rulleflæsk fra Mors
En klassisk opskrift fra Mors på syltet rullepølse til julefrokosten. Svineslag koges med løg, eddike og krydderier, hvorefter det stivner i en gelé af husblas. Serveres med sennep og rugbrød.
Rullepølse
Rullepølse hører til et veldækket frokostbord, især i højtiderne som Påske og Jul. Smagen på rullepølser varierer rigtig meget fra fede smagsneutrale til ..
Rullepølse - Marie's
I stedet for at koge en rullepølse, som man sædvanligvis gør, kan rullepølsen "bages" i ovnen som herunder. En ovnbagt rullepølse får en kraftigere kødsmag
Rullesteg med fyld
En lækker opskrift på rullesteg med saftig fyld og velsmagende sauce. Perfekt til en hyggelig middag med familien.
Rullesteg med tomater og pastasalat og syltet pære med sorbet og chokoladeganache
Her er en rullesteg af svinekød inspireret af det italienske køkken, hvor der bruges mange friske krydderurter, hvidløg, citron og tomater
Rullesteg med æbler og svesker - i trykkoger
Svinekam med æbler og svesker tilberedt i trykkoger på 40 minutter. Serveres med kogte kartofler og æblegelé som tilbehør.
1
2
1
2
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...