Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Råvarer
1
Rabarber
Rabarber stammer oprindeligt fra Kina og Tibet. Her blev den brugt til medicinske formål. Rabarber er en rigtig forårsgrøntsag
Rabarber, fakta
Om klargøring, kogning og oxalsyre
Radiser
Radiser menes at stamme fra Kina. Smagen af de runde og kegleformede radiser kan være skarp eller mild, farven er lyserød/rød og hvid
Reine Claude Noir
Middelstore, runde til ovale frugter med rødbrun grundfarve ved modenhed og mørk violet dækfarve på solsiden. Fantastiske til en super blommesyltetøj ...
Ribs
Ribs er oprindeligt et vildtvoksende bær. Bærrene er klare, røde og bløde, med en mængde kerner omgivet af blødt frugtkød
Romainesalat
Salattype med lange blade med kraftige bladribber. Smagen er mild og let sød. Romainesalat bruges i blandede salater
Rosenkål
Rosenkål kan koges eller dampes. Kan også anvendes fintsnittet i salater. Kålen kan skæres i kvarte eller halve og lynsteges eller sauteres
Rosmarin
Rosmarin er en stedsegrøn krydderurt, som vokser vildt i mange lande omkring Middelhavet. Den har en stærk og gennemtrængende smag
Rubens
Rubens stammer fra Norditalien og er en krydsning af Gala og Elstar. Rubens er en klubsort, hvilket betyder atdet kun er nogle bestemte frugtavlere
Rubinola
t meget sprødt og saftigt æble med en frisk syrlig-sød smag. Et smukt æble med stor smagsoplevelse
Rucola
I sæson April til Oktober
Rød Aroma
Rød Aroma er et sensommeræble. Et æble, der modner efter sommeræblerne, men før efterårsæblerne. Rød Aroma høstes, når det er fuldmodent og lækkert
Rød Gråsten
Gråsten er sprøde og saftige æbler med en syrlig-sød og meget fin aroma. Gråsten stammer fra begyndelsen af 1700-tallets
Rød Ingrid Marie
Ingrid Marie er faste, dejlige, frisk syrlig-søde æbler. Rød Ingrid Marie er en variant af Ingrid Marie og er et fortrinligt spiseæble
Rødbede
Rødbeden har været dyrket i mere end 3000 år, men til at starte med var det kun stængler og blade man brugte. Den er karakteriseret ved at ...
Rødfisk
Rødfisk er en stor familie med knap 400 arter spredt over hele verden. De vigtigste arter i Europa og det nordlige Atlanterhav er stor rødfisk ...
Rødkål
Rødkål har siden Middelalderen været kendt i Danmark. Det består af kraftige blanke, mørke lilla blade og farven stammer fra et højt indhold af ...
Rødløg
I sæson Januar til December
Rødspætte
Rødspætte tilhører gruppen af fladfisk og er en yndet spisefisk. På oversiden er den mørk med røde pletter og farven er tilpasset bunden
Rødtunge
Rødtunge er et dyrere og finere alternativ til rødspætten. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...