Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Info+gode råd
1
Rabarber, fakta
Om klargøring, kogning og oxalsyre
Rens selv din friske stenbiderrogn
Stenbideren er en saltvandsfisk, der lever i de danske farvande. Om foråret har hunnen rogn, og de sælges friske eller som "dansk kaviar"
Rensning af røget ål/stenbider:
Opskriften beskriver, hvordan man skærer og forbereder fisk til smørrebrød. Fisken skæres i fileter, kanten fjernes, og fileterne skæres ud i passende stykker til rugbrød.
Rillette - info
Rilletter er et produkt af kød, der ligner paté. De bruges normalt som spredt på brød eller toast og serveres ved stuetemperatur.
Ris - forskellige slags
Der findes ca. 8000 rissorter i verden. Ris er et basislevnedsmiddel for halvdelen af verdens befolkning
Ristede chili- og saltnødder
Cashewnødder er nyreformede todelte nødder, som får en ekstra lækker smag, når man køber dem rå og selv rister dem
Ristede græskarkerner
Opskrift på sprøde græskarkerner. Skyl og kog kernerne med salt, og bag dem i ovnen til de er sprøde. Kan nydes med eller uden skal. Ideelt som en sund snack.
Roastbeef
Roastbeef (fra engelsk Roast Beef, "Stegt oksekød") er oksesteg af inderlår, culotte eller mørbrad, som oftest stegt således, at stegen er rød i midten
Rodfrugter - en række grønsager, hvor det er roden der anvendes
Rodfrugter er fællesbetegnelse for en række grønsager, hvor det hovedsageligt er roden der anvendes, rodknolde eller en fortykkelse på stænglen
Rødfisk
Rødfisk er en stor familie med knap 400 arter spredt over hele verden. De vigtigste arter i Europa og det nordlige Atlanterhav er stor rødfisk ...
Rødtunge
Rødtunge er et dyrere og finere alternativ til rødspætten. Rødtungens kød er fast og hvidt og har en anelse sødme i smagen
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...