Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tilbehør
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Rabarber- og tomatkompot
En lækker opskrift på rabarber-tomat chutney med vanilje. Perfekt som tilbehør til ost eller kød. Skal trække i sukkerlage i 2 timer og stå 1 døgn i køleskab før servering.
Rabarberchutney med sort peber
Rabarberchutney'en her er sommerens svar på alle de eddikesyltede sager, vi så godt kan lide om vinteren. Den er perfekt tilbehør til grillet kød som lam eller kylling -
Rabarberkompot
I rabarberkompot mødes smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som virkelig er noget så fin sammen med rabarber
Rabarberkompot
En opskrift på rabarberkompot lavet med friske eller frosne rabarber, sukker og vand. Rabarberne koges møre med sukkerlagen, jævnes og køles ned før servering.
Rabarberkompot 1
En opskrift på rabarberkompot med vanilje og kanel. Perfekt som tilbehør til ost eller croissant. Let at lave og perfekt til 2 personer.
Rabarberkompot 2
En opskrift på rabarberkompot lavet med 200 g rabarber og ¾ dl rørsukker. Rabarberne skæres i skiver, blandes med sukker og koges forsigtigt under låg i 6-8 minutter, indtil de er møre.
Rabarberkompot i ovn
En opskrift på ovnbagt rabarber med sukker, hvor rabarberstilkene skæres i stykker og blandes med sukker inden de bages i ovnen og trækker under folie til de er kolde.
Rabarbermarmelade med ingefær
Med en pose syltesukker er det hurtigt og nemt at lave sin egen marmelade. Prøv denne gode blanding af rabarber, citron og ingefær -
Rabarberpickles
En opskrift på rabarber-løg pickles, hvor rabarber og løg koges i eddike og krydres med bl.a. allehånde, peber og kanel. Picklesen fyldes i glas og konserveres.
Rabarberrelish
Denne relish er skønt tilbehør til grillmad, til kød og fjerkræ. Den fungerer perfekt i en enkel burger – brød, hakket, grillet oksebøf
Rabarbersalat med mandler og gedefeta
Salaten er eminent til de fleste retter, og er en herlig forårs/sommersalat, da rabarber har sæson fra april til midt på sommeren
Rabarbersalat med røget laks
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx røget laks
Rabarbersauce
En opskrift på rabarbersauce lavet med rabarber, æblemost, honning og fiskebouillon. Saucen sigtes og jævnes med majsstivelse. Serveres lun.
Radicchio med majroer feta og rosiner
En lækker salat med radicchio, majroer, feta og rosiner. Dressing af olivenolie og rødvinseddike med hindbær. En frisk og farverig ret perfekt som tilbehør.
Radicchio, hjertesalat med karry, grillet fennikel og frugt
En opskrift på en lækker salat med grillede fennikel, grapefrugt og melon. Saucen laves af friskpresset grapefrugtsaft, karry og ingefær. Serveres med radicchio og hjertesalat.
Radicchiosauce
En opskrift på Salsa al Radicchio til 4 personer. Sauter radicchiosalat og skalotteløg i olivenolie, tilsæt vinaigre, vin og sukker og reducer. Smag til med salt, peber og olivenolie. Server til fx grillstegt oksemørbrad.
Radisesalat
En herlig, frisk salat, fuld af vitaminer og krydderurter som overrasker. Server som en let frokost eller tilbehør til den varme ret
Radisesalat med bønner
En frisk og sprød salat med radiser, salatagurk, bønner, ærter og cremefraiche dressing. Let at lave og perfekt som tilbehør til enhver ret.
Radisesalat med skimmelost
En lækker salat med radiser, vindruer, nødder og gorgonzolaost, der er nem at lave og servere som en frisk og velsmagende ret.
Ragout af artiskok med persillepolenta
En opskrift med artiskokker og polenta, serveret med grøntsagsragout. Artiskokkerne bages sammen med courgetter og porrer, mens polentaen laves med persille og parmesanost. En lækker middelhavsinspireret ret!
Ragout af bønner, kartofler og chili
En lækker og mættende ragout med bønner, kartofler og frisk rosmarin. Nem at lave og perfekt til en sund og velsmagende aftensmad. Server evt. med en frisk grøn salat.
Ragout af løg
Et godt tilbehør til kød og fjerkræ, alene eller sammen med ris. Og naturligvis rigeligt med brød til at dyppe i saucen. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet
Ragout af vinbjergsnegle
Opskrift på vinbjergsnegler i timianhvidløgssauce med gulerod og pastinak. Skalotteløg og hvidløg svitses og tilsættes sammen med grøntsager og snegle. Koges med stegesky, rødvin og Maizena. Krydres og serveres med persille.
Raita
Opskrift på frisk raita med yoghurt, agurk, tomater, løg, chili og krydderier. Yoghurten afdryppes, grøntsagerne hakkes og blandes i yoghurten. Smag til med salt, peber, hvidløg og evt. mynte. Lad det trække i køleskabet og server det til samosas.
Raita 2
En frisk og krydret mynte-koriander dip med grøn chili, ingefær og lime. Serveres med yoghurt til grøntsager.
Raita med dild
En frisk yoghurtsalat med mynte, dild, rød peber og chili. Perfekt som forret med brød eller til lammekølle. Let at lave og kan trække køligt inden servering.
Ramsløg som tilbehør
En opskrift på stegte ramsløg med hvidløg og eddike. Løgene steges i smør og tilsættes hakket hvidløg. Eddiken koges væk og løgene serveres som tilbehør til en bøf. En simpel og velsmagende ret med ramsløg.
Ramsløgs sauce
En smagfuld ramsløgssauce med skalotteløg, hvidvin, kalvefond og fløde. Saucen koges tyk, sigtes og piskes skummende før servering. Perfekt til forårsretter!
Ranch-dressing 2
En lækker og cremet dressing perfekt til salater eller som dip. Lav den med mayonnaise, ymer, persille, løg, hvidløg, peber, salt og æblecidereddike. Server med nachos eller grøntsagsstænger.
Ratatouille
I sin grundform er retten baseret på tomat, løg, hvidløg, squash, aubergine, peberfrugt og olie samt krydderurter som timian, merian og laurbærblade
Ratatouille 2
En autentisk Provencalsk grønsagsragout, også kendt som Ratatouille. Grønsagerne tilberedes hver for sig og blandes til sidst for at bevare smag og aroma. Serveres gerne koldt dagen efter.
Ratatouille 3
En lækker vegetarisk ratatouille med squash, aubergine, løg, peberfrugter og tomater i hvidvin. Perfekt som tilbehør eller som en let ret i sig selv.
Ratatouille af rabarber, spidskål og nye kartofler
Ratatouille er en rigtig forårsret, der harmonerer godt med fjerkræ eller lam. Den kan også serveres vegetarisk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Ratatouille i ovn
Hjemmelavet ratatouille med peberfrugter, gulerødder, squash, aubergine, løg, tomater og hvidløg, bagt i ovnen med olie, basilikum, salt og peber. Serveres som tilbehør til kød.
Ratatouille med ansjos og gorgonzola
En lækker opskrift på vegetarisk ratatouille med ansjos, perfekt som selvstændig ret eller tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød. Lavet med friske grøntsager, ansjos, ost og krydderier. Serveres på ristet brød. Smagfuld og sund!
Ratatouille og feta filopakker i airfryer
Disse individuelle filodejspakker er pakket med grønsager. Server med basilikumpesto, og du er sikker på at have en middagsvinder for hele familien.
Ratatouille-timbale
En lækker opskrift på rodfrugtterrine med etimian og hvidvin. Rodfrugterne sauteres i smør med rødløg og majs, koges ind med hvidvin og eddike, og blandes med brødkrumme og æggeblommer inden bagning.
Ratatuille
En skøn opskrift på ratatouille med hvidløg, løg, courgette, aubergine, tomater og krydderurter. Simrer lækkert i en tykbundet gryde. Perfekt som tilbehør eller som vegetarisk hovedret.
Ravigotte sauce
En lækker hjemmelavet mayonnaise med løg, kapers og urter, serveret til stegt eller friteret fisk og skaldyr. Nem at lave i en blender med æg, olie og krydderier.
Ravigottesmør
En opskrift på kryddersmør med persille, kørvel, porre og karse. Smørret blandes med de hakkede krydderurter og kan bruges til kød, fisk eller i sandwiches.
Rebildsalat
En frisk og lækker coleslaw med hvidkål, porrer, ananas, æbler og rosiner i en cremet dressing af mayonnaise, cremefraiche og sukker. Serveres køligt og pynt evt. med æblebåde og rosiner.
Reduceret tomatsauce
En lækker tomatsauce til kød, fjerkræ, fisk og grøntsager. Lavet med modne tomater, løg, hvidløg, tomatpure og krydderurter. En simpel opskrift med masser af smag.
Rejedip
Opskrift på lækker reje-dip med flødeost, mayonnaise og krydderier. Serveres kold med små saltkiks. Nem og lækker snack til festlige lejligheder.
Reje-Karrysalat
En lækker og let rejesalat med bønnespirer, mandariner, mandler og en cremet dressing af mayo og cremefraiche med et strejf af karry. Serveres med flûtes eller salat som en forret.
Rejer à la Tandoori
Opskrift på krydret rejesauce med yoghurt. Rør ingredienserne sammen, tilsæt rejer og steg i smør. Server med ris eller brød.
Rejer i kokos-karrysauce
En lækker opskrift på cremet karryrejer med grøntsager og frisk spinat. Nem og hurtig at lave - perfekt til en sund og velsmagende aftensmad. Top med frisk koriander inden servering.
Rejesalat 1 Sørens
En lækker opskrift på nordsørejer med løg, tomater og hvidløg stegt i olivenolie. Serveres med purløg og frugt til. Kan også nydes med nykogte kartofler.
Rejesalat 2
Opskrift på rejesalat med skorzonnerrødder, mayonnaise og yoghurt. En lækker og frisk salat med masser af smag og sprødhed. Let at lave og perfekt til en let frokost eller som en forret.
Rejesalat 2 Sørens
Opskrift på cremet kartoffelsuppe med nordsørejer og peberrod. Kartofler koges i mælk og fløde, tilsættes peberrod, eddike, salt, peber og rejer. Serveres med grøn salat, spinat og olie-citron dressing.
Rejesalat i butterdej
En lækker opskrift på rejemadder med avocado og dild på sprød butterdej. Nem og hurtig at lave til en lækker frokost eller som en appetizer.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...