Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Aftensmad
1
2
3
4
5
6
7
Okse - gulerodsgryde
En lækker opskrift på gryderet med oksekød, gulerødder, løg og tomater. Nem at lave og fyldt med smagfulde ingredienser. Server med ris eller brød.
Oksebov i kryddersauce
En lækker oksesteg med skalotteløg, hvidløg, krydderier og flåede tomater. Braiseres i gryde i 1 ½ - 2 timer og serveres med ris eller kartofler.
Oksebov i rødvinssauce
En lækker opskrift på langtidsstegt oksebov med rødvinssauce, aubergine og rødløg. Serveres med safranris og fetadrys. Kan forberedes dagen før.
Oksebov i øl med pastinakker
Opskrift på langtidsstegt oksebov med øl og rodfrugter. Kødet brunes, snurrer med øl og vand, derefter med grønsager i 2 timer. Sauce koges af fond, urter og fløde. Server med persille og kartoffelmos.
Oksebov marineret, langtidsbagt med porre, gulerod og kartoffel
Stegetiden er 3 timer efter marinering, men så er "boven" også mør og meget lækker. En god opskrift fra madABC der giver dig over 30.000 madopskrifter.
Oksebov med marvpanade og rødvinssauce
Opskrift på langtidsstegt oksebov med marvpanade og ovnstegte grønsager og kartofler. Okseboven brunes først og steges langsomt i rødvin og krydderier. Grønsagerne og kartoflerne bages i ovnen, og kødet serveres med marvpanade og rødvinssauce. En lækker og velsmagende ret.
Oksebov med pikantkrydret gulerodsauce
Beskrivelse: Opskrift på mørt oksekød med fyldig gulerodsauce, serveret med hvidt brød. Oksebov brunes og koges i suppe, mens gulerødder, løg og bacon svitses og blandes med tomater, fløde og krydderier. Serveres med brød til.
Oksebov med tomatsauceog lækker chokoladekage
Kød, der får lov at simre i en gryde med sauce, bliver kun bedre af at være lavet i god tid. Hertil pasta eller blandet salat. Desserten er en lækker chokoladekage
Oksebov og rabarberdessert med ingefær
Oksebov er en kødudskæring, der skal have lang tid for at blive mør. Det søde punktum er en let, syrlig og krydret rabarberdessert
Oksebovkile med grov salat og kaperssmør
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx nem aftensmad
Oksebryst i flødepeberrod
Opskrift på oksebryst med peberrodssovs: Kog oksebryst med krydderier. Lav sovs af suppe og fløde. Server skiver af kødet med peberrodssovs, rugbrød og/eller kogte kartofler.
Oksebryst i peberrodssauce
Opskrift på oksebryst med peberrodssovs og kartofler. Oksebrystet koges mørt i bouillon, hvorefter en lækker sovs laves af smør, mælk og peberrod. Serveres med kogte kartofler.
Oksebryst i stegeso med grønsager
Oksekød i stegesoen med løg, bouillon og krydderier. Steges i 1½ time og serveres med kartoffelmos og rodfrugter/grønsager.
Oksebryst med peberrodscreme og citronkartofler
En vinterret med oksespidsbryst, citronkartofler og peberrodscreme. Kødet koges mørt med rodfrugter, kartofler bages med citron og cremen tilføjer et frisk pift. Serveres med grønsager og rødbedesalat for et festmåltid.
Oksebøffer med wasabimayonnaise og grillede rødbeder
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Oksebøffer, panerede + Rabarbergratin
Mediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse: Rabarber karamelliseret i vanilje og gratineret med en luftigmasse - himlen være lovet for denne opskrift
Okseculotte
Opskrift på culotte steg med hvidløg og fløde. Stegen brunes og steger i ovnen, hviler derefter. Skyen jævnes med fløde til en lækker sauce.
Oksecurry fra Malaysia
Dette er en traditionel malaysisk ret som tilberedes på mindre end 1 time, men som alligevel får originalgrydens fyldighed. Familiefavorit
Oksecuvette med bønner i paprikasauce
Oksecuvette med haricots verts og bacon-sauce. Saucen laves med bacon, løg, smør, hvedemel, paprika, bouillon og syrnet fløde. Cuvetten steges på panden og serveres med de sprøde haricots verts og bacon-saucen. Bon appétit!
Oksecuvette med fritter og whiskysauce
Lækker cuvette, lækre fritter, lækker sauce, lækker whisky, lækker partner, lækker nat - livet er da lækkert, ik'
Oksefarsbrød
En lækker opskrift på farsbrød med hakket oksekød, løg, hvidløg og krydderier. Nemt og velsmagende - perfekt til aftensmaden med en frisk salat til.
Oksefilet i maderia i stegeso
Opskrift på saftig oksefilet stegt i stegeso med bouillon, citron, muskatnød og nellike. Serveres med maderia og valgfrie tilbehør som pommes frites, asparges og ærter.
Oksefilét med artiskokbunde, bagt kartoffel og madeirasauce
Opskrift på oksefilét med artiskokbunde og bagt kartoffelmos. Steg oksefilét i ovnen, lav kartoffelmos med artiskokbunde og server med madeirasauce. En lækker og luksuriøs hovedret.
Oksefilet med auberginer
Opskrift på saftig oksefilet med stegte auberginer. Fileten brunes og steges i ovnen ved 150ºC. Auberginer skæres og steges med hvidløg. Server med stegesky.
Oksefilet med basilikum
Saftig oksefilet med frisk basilikum. Steges med margarine og krydres med salt og peber. Perfekt til en lækker søndagsmiddag.
Oksefilet med kryddersmør
Kød for feinschmeckere. Smager som en drøm - velstegt, let krydret og serveret med lækkert kryddersmør, festligt
Oksefilet, stegt i ovn
Sæsonet oksefilet med salt og peber, brun den og steg den i ovnen. En nem opskrift med tips til saftigt kød.
Oksefrikadeller
Opskrift på lækre frikadeller lavet med hakket oksefars, æg, løg, danskvand, hvedemel, rasp og krydderier. Lad farsen hvile, form til frikadeller og steg dem sprøde på panden. Nem og velsmagende ret!
Oksefrikadeller og krydret bulgur
Opskrift på oksefrikadeller med krydret bulgur. Frikaedeller af oksekød, spidskommen, løg og hytteost. Bulgur kogt i bouillon og appelsinjuice med asparges og abrikoser. Serveres med stegte frikadeller på toppen. Kan varieres med grøntsager som forårsløg, sukkerærter eller squash.
Oksegryde fra Cuba
Kød og grønsager kombineres her med en krydret sauce. Atter en god opskrift fra det caribiske køkken. Fuld af smag
Oksegryde krydret
Denne krydrede oksegryde bliver garanteret en succes. Kød og grønsager simrer sammen i en herlig, krydret sauce
Oksegryde med bønner 26 fedt %
Opskrift på mexicansk chili con carne med kidneybønner og oksekød. Bønnerne udblødes og koges møre, oksekødet koges og sauteres med løg, hvidløg og krydderier. Serveres med brød. Kan krydres yderligere med spidskommen og oregano.
Oksegryde med chili og bønner
En lækker opskrift på mexicansk gryderet med okse, løg, hvidløg, krydderier og kidneybønner. Serveres med finthakket icebergssalat og brød.
Oksegryde med grønt
Opskrift på lækker roastbeefgryde med grønsager, champignon og fløde. Et lækkert og nemt måltid der serveres med ris og ribsgéle.
Oksegryde med peberfrugt
Overrask familien med en gryde af oksekød og peberfrugt. Den får ekstra smag af sherry og ingefær. Magert
Oksegryde med rodfrugter og italiensk kartoffelmos
En nem og lækker campinggryderet med oksekød og grøntsager, tilberedt på Trangia sæt. Serveres med hjemmelavet kartoffelmos. Let at lave og perfekt til en hyggelig aften under åben himmel.
Oksegryde med rødvin - i trykkoger
Opskrift på Oksestuvning med rødvin og champignon. Brun kød, svits grønsager, tilsæt rødvin og krydderier. Trykkog og afkøl, tilsæt svitsede champignon og løg. Jævn evt. saucen og server med persille.
Oksegryde med sensommergrønt
Opskrift på oksesteg med mos: Oksekød brunet med grøntsager, bouillon og krydderier. Serveres med lækker kartoffelmos med rosmarin. Hearty og velsmagende.
Oksegryde med svampe
Hemmeligheden ved denne opskrift er, at lade den fantastiske aroma udvikle sig ved langsom kogning. Den er virkelig værd at vente på! og økonomisk
Oksegryde med timian
En lækker opskrift på gryderet med oksekød, bacon og gourgetter. Simrer i 1 time og serveres med kartoffelmos. Nem og velsmagende.
Oksegryde med tomater
Til denne fine ret bruger vi mange tomater. Næste gang tomaterne er på tilbud, er det på tide at lave den. Mættende
Oksegrydesteg
Oksetykkam steges og simres i pilsner, hvidløg, løg, ingefær og persille. Stegen snøres for nem skæring og brunes før den simrer i 3½-4 timer. Skyen jævnes og smages til. En lækker og saftig oksesteg.
Oksegrydesteg - i trykkoger
Opskrift på oksegrydesteg med svitsede grønsager og flødesauce. Stegen brunes og koges i trykkoger, mens grønsager og sauce laves separat. Serveres med ris eller kartoffelmos.
Oksegrydesteg med grønsager - i trykkoger
En opskrift på oksesteg i trykkoger, hvor okseinderlår brunes med røget spæk og grønsager, før det steges på tryk i 30 minutter. Fløde tilsættes og saucen jævnes til servering med kogte kartofler.
Oksegrydesteg med varm kompot
Opskrift på langtidsstegt oksesteg med sauce og bærkompot. Steg kødet med løg og laurbærblade, lav en lækker sauce af stegesky og fløde, og lav en kompot af selleri, appelsin og brombær. Server med kogte pillekartofler med timian og honning. En klassisk og velsmagende ret til særlige lejligheder.
Oksegullasch
En lækker opskrift på ungarsk gulasch med mos. Oksekød, bacon, løg, krydderier og peberfrugt simrer i en skøn sauce af flåede tomater og cremefraiche. Serveres med hjemmelavet mos.
Oksehaler i rødvin i stegeso
Opskrift på oksehaler i stegeso med løg, gulerødder og champignon i tomat-rødvin sauce. Krydret med karry, paprika og urter. Serveres med kartofler.
Oksehaleragout
Halen ved vi alle, hvor sidder på dyret. Det er et benet stykke kød med masser af god smag. Retten langtidssteges i 3-4 timer, og bliver mørt og lækkert
Oksehaleragout - i trykkoger
Opskrift på Oksehaleragout i trykkoger: Brun oksehaler og grønsager, kog under tryk i 45 min. Derefter koges grønsager under tryk i 10 min. Jævn med meljævning og smag til. Server med kartoffelmos.
Oksehaleragout 2 - i trykkoger
Opskrift på oksehaler i trykkoger eller almindelig gryde. Oksehaler brunes med ingefær, løg og krydderier. Trykkoges i bouillon, tilsæt grøntsager og sherry. Serveres med kartoffelmos. Kan også laves med kalvehaler og ærter.
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...