Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Menuer
1
Majssuppe med rejer og bøf med hvidløgssmør
Majssuppen er fyldt med rejer og krydderier og er velegnet som forret. Hovedretten er en elsket klassiker, nemlig en god bøf med salat
Marineret lammebryst + Kastaniemousse
Opskrift på marineret lammebryst med ovnbagte kartofler og kastanjemousse. Lammebryst marineres med olie, citron, løg og krydderier, steges og serveres med bagte kartofler. Til dessert laves en lækker kastanjemousse med ymer, fløde og vanilje, pyntet med chokolade.
Marineret mørbrad + Jordbæris
Opskrift på marineret mørbrad og jordbæris. Mørbraden marineres i krydderurter og steges i ovnen, serveres med kogte kartofler. Jordbæris laves af jordbær, sukker og piskefløde, fryses og røres igennem undervejs. Serveres med hele jordbær som pynt.
Marineret torskerogn + Kroens ovnflæsk
Opskrift på marineret torskerogn og kroens ovnflæsk. Marineret torskerogn med fransk marinade, løg, oliven og dild. Ovnflæsk med Belle de Boskop-æbler, løg og sukker. Server med ristet brød, smør, sennep og rugbrød.
Marineret, røget sild + Osteomelet
Marineret, røget sild med fransk marinade, radiser, løg og dild. Serveres med groft brød. Osteomelet lavet med æg, fløde, salt, peber og revet Danbo ost. Serveres med ristet brød og grøn salat.
Marineret, stegt laks + Vanilleis med cola-sauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Marokkansk kylling med abrikoser og mandler og is med sprøde havregrynskager
Hovedretten er en spændende gryderet med kylling, kanel og tørret frugt. Til dessert en færdigkøbt is med hjemmebagte kager
Med italiensk inspiration
Spis på italiensk med danske råvarer. Det italienske hovedmåltid består som regel først af lidt appetitvækkere, som kan være lidt pølse og nogle marinerede...
Medaljoner med dildpesto
En lækker opskrift på oksemedaljoner med pesto-kartofler og romainesalat. Nemt og lækkert!
Middagssalat med steak og Marengs med nougat-creme
Denne uges weekendmenu står i sommerens tegn med en sprød salat med velsmagende tomater, agurk, vel stegt oksekød og en cremet hvidløgsdressing - fin gæstemenu
Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousse
Opskrifterne på Mørbrad Florentine og Fransk mokkamousse er beskrevet i HTML med ingredienser og fremgangsmåde. Mørbraden brunes og lægges med spinat og ost i ovnen, mens mokkamousse laves med pisket fløde og æggehvider.
Mørbrad i kryddersauce + Bananris
Bare det snart var lørdag ...
Mørbrad på spid + Mandaringelé
Opskrift på mørbrad på spid med tilbehør af ris, samt opskrift på mandaringelé med råcreme. Mørbraden steges på spid i ovnen og serveres med pilaf-ris, mens mandaringeléen afkøles i køleskabet og serveres med råcreme og røde bær.
Mørbradbøffer med butterdej og Appelsinfromage til dessert
Er du glad for at gå i køkkenet, vil du elske denne weekendmenu, der både kræver tid og kærlighed og resultatet bliver indsatsen værd - en skøn menu
Mørbradbøffer med coleslaw og tykmælks-panna cotta
Coleslaw er en god og mættende vintersalat, som kan varieres med grønsager og dressing. Salaten passer til mange slags kød som fx ...
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Tina
Kan man tilberede det på en anden måde end i airfryer?
Anne
Er også lækkert med nye, små kogte pillekartofler. Min morfars hofret og han havde ingen forbindelse til Lolland kun nordsjælland
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...