Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tilbehør
1
2
3
La Santa kartofler
Opskrift på kogte nye kartofler med citron og Maldon salt. Kartoflerne koges med citron og salt, serveres straks drysset med ekstra salt og en god dressing.
La Toffaille
Opskrift på lækre gåsefedtstegte kartofler med bacon og hvidløg. Perfekt som tilbehør til 4 personer. Kartoflerne steges først hårdt i gåsefedt med bacon og krydderier, derefter simrer de under låg i 20 minutter.
Lage-agurker
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lakridssauce
Opskrift på sød lakrids sauce lavet med 100g lakrids, vand og sukker. Lakrids smeltes i en lage af kogt vand og sukker. Serveres som topping eller dip.
Laks- og rejesalat
En lækker salat med rejer, røget laks, asparges og en velsmagende marinade. Serveres med salatblade, æg, persille og ristet brød.
Laksesalat med peberfrugtsauce
Laksesalat med peberfrugt sauce. Skiver af laks serveret på en blanding af radicchio og maché salat, med en frisk peberfrugt sauce. Serveres som en lækker forret.
Laksesalat med urtesauce
En lækker opskrift på laksesalat med ærter, asparges, tomater og æg. Serveres med en lækker syrnet fløde-mayonnaisesauce og godt brød.
Laksetatar med dild og salat
En opskrift på lækker laksetatar med æggeblommer, løg, dild, agurker og lakserogn. Serveret med årstidens salater og dresset med oliedressing og lakserogn. Kan serveres som små bøffer med brød eller flûtes og kan varieres med sauce eller kryddersmør.
Lammebøf Lindstrøm
Opskrift på lammefrikadeller med rødbeder og kapers. Hakket lammekød blandes med kartofler, æg og krydderier, og formes til bøffer. Steges på panden og serveres varme.
Lammegyros med salat og lime
En lækker opskrift på lammegyros med frisk salat og lime dressing. Perfekt til en hurtig og velsmagende middag.
Landbrød
Opskrift på hjemmelavet kæmpebrød eller mindre brød med gær, pilsner, vand, salt, honning, mel og smør/olie. Dejen hæver, formes og bages for at få et lækkert brød.
Landbrød - Marie's
Opskrift på landbrød med yoghurt: Gær udrøres i vand og hvedemel og står natten over. Yoghurt, vand, salt, sigtemel og hvedemel tilsættes og æltes sammen. Dejen hæver i 3 timer, formes til brød og hæver yderligere 20 minutter. Bag i ovnen ved 200°C i 35 minutter.
Landbrød 1
Opskrift på groft brød med knækkede hvedekerner, fuldkornshvedemel og hvedeklid. Nem og sund opskrift med kærnemælk. Bagetid 30-35 min ved 235ºC. Perfekt både til mad og morgenbrød.
Landbrød 2
Opskrift på brød med let surdej. Surdejen laves af gær, vand, hvedemel og salt og hæver i 10-12 timer. Dejen laves af vand, salt, olie og hvedemel, samt surdejen. Dejen æltes, hæver og bages til gyldne brød, perfekte som madbrød eller med ost.
Landbrød fra Lysekil
En opskrift på lækre sirupsbrød med en blød krumme og sprød skorpe. Dejen laves med smør, vand, mælk, sirup, gær, salt og hvedemel. Formes til brød og bages i ovnen ved 200º i ca. 35 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist før servering. Smør evt. mellem brødene inden bagning.
Landbrød fra provence
Surdej til hesteskoformet brød med grahamsmel og kærnemælk. Nem opskrift med lang hævetid for bedre smag og luftighed. Bagetid 50 minutter ved 200°C.
Landbrød med havre
Opskrift på groft brød med havregryn og kærnemælk. Gæren udrøres i vand, og derefter tilsættes kærnemælk og havregryn. Dejen hæver, formes til brød og bages i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter. Efter bagning afkøles brødene på en rist.
Landbrød med krydret skorpe
Opskrift på lækre honning- og grahamsmelsbrød med sesamfrø og parmesanost. Dejen hæver og formes til brød, pensles med æggeblanding og bages gyldne. En skøn detalje til enhver brunch!
Landbrød med kærnemælk
Opskrift på lækre flødekranse med gær, vand, kærnemælk, olie, salt, hvedemel, sigtemel. Dejen hæves, formes og bages i ovn. Perfekt til både morgenmad og frokost!
Landbrød med solsikkekerner
Rugbrød med solsikkekerner og hvedekerner. Dej lavet af vand, rugmel og hvedkerner, rørt med gær, olie, salt og solsikkekerner. Æltes med hvedemel, hæver i 1 ½ time, formes og efterhæver. Pensles med æg og solsikkekerner før bagning ved 200° i 40-45 min.
Landbrød med yoghurt
En opskrift på groft yoghurtbrød med gær, vand, yoghurt naturel, olie, salt, hvedemel og sigtemel. Dejen hæver i 45 min, formes til et rundt brød, efterhæver i 15 min, og bages i 30 min ved 200°C.
Landbrød uden gær
En opskrift på surdejsbrød uden gær, der kræver lidt tålmodighed, men resulterer i et lækkert og luftigt brød. Lav surdejen på forhånd og ælt dejen godt, lad den hæve og bag den i ovnen til den er gyldenbrun og sprød.
Langsomtbagte tomater med grøn rasp
En lækker opskrift på grillede tomater med krydderrasp lavet af basilikum, persille, olivenolie og brødkrumme. Perfekt som snack eller tilbehør til kød eller fjerkræ.
Langtidsbagte grønsager
Opskrift på lækre ovnbagte rodfrugter med citronsaft, olivenolie, hvidløg og krydderurter. Perfekt som tilbehør til enhver form for bøf eller steg. Let at lave og fuld af smag! 🍽️
Langtidsbagte tomater
En opskrift på langtidsbagte tomater med hvidløg, olivenolie og krydderurter, perfekt som tilbehør eller som en del af en lækker salat.
Langtidshævede grahamsflûtes
Opskrift på sprøde flûtes med grahamsmel. Dejen laves af gær, vand, salt, grahamsmel og hvedemel. Hæver i køleskab i 12 timer, formes til flûtes og bages i ovnen.
Langtidshævet bradepandebrød
Opskrift på lækkert brød med yoghurt og olivenolie. Dejen skal hvile natten over i køleskabet og efterhæve inden bagning. Pensles med olie og drysses med durummel inden bagning. Kan krydres med krydderurter før bagning. NEMT og lækkert! 🍞🌿
Langtidshævet brød
En opskrift på hjemmelavet brød lavet af hvedemel, vand, salt, gær og olivenolie. Dejen skal stå på køl i 16 timer, formes til brød og bages ved 200ºC.
Langtidshævet brød 2
Opskrift på hjemmelavet brød med lang hævning. Bland hvedemel, vand, salt, gær og olivenolie og lad det stå på køl i 16 timer. Form brødet og bag det ved 200ºC.
Langtidshævet brød med havregryn
Opskrift på saftigt og lækkert hjemmebagt brød med havregryn og sirup. Dejen skal laves dagen før og bages dagen efter for bedste resultat. Server med smør og ost til en lækker og sund morgenmad.
Langtidshævet durumbrød
En opskrift på langtidshævede brød, der kræver minimum 8 timers hævning. Dejen består af gær, vand, tykmælk, olie, salt, durummel og hvedemel. Efter hævning formes og efterhæves brødene inden de bages i ovnen.
Langtidshævet italiensk brød
Opskrift på lækre hjemmebagte brød med kun 6 ingredienser. Dejen laves aftenen før og bages næste dag. Nemt og lækkert.
Langtidsstegte tomater
Langtidsbagte tomater med salt og sort peber. Tomater halveres, drysses med salt og bages i ovnen i 4-5 timer ved lav temperatur. Serveres lune som del af forret eller hovedret.
Langustersalat
Opskrift på lækker langustesalat med ærter, æg og en cremet dressing. Perfekt som forret eller let frokostret. Let at lave og kan varieres med andre grøntsager.
Lasagne med pesto
En simpel opskrift på lasagne med en pestosauce lavet af olivenolie, hvidløg, pinjekerner, parmesanost og basilikumblade. Serveres med pesto på den varme lasagneplade.
Latinsk tomatsalat
Opskrift på frisk tomatsalat med rødløg, purløg og dild. Serveret med en lækker dressing af eddike, hvidløg, estragon, olie og vand. En simpel og velsmagende side ret.
Lauras franskbrød på surdej
Opskrift på surdejsbrød med groft salt, sukker, olivenolie og hvedemel. Dejen skal hæve i 24 timer og efterfølgende æltes med mel. Formes til brød og bages i ovnen i ca. 35-40 minutter. Server med frø på toppen efter ønske.
Lauras kødsauce
Lækker og nem pastaret med hakket oksekød, grøntsager og krydderier i en tomatsovs. Serveres med frisk pasta, der kun skal koge i få minutter.
Lavash brød
Opskrift på hjemmelavede pita brød. Dejen røres med gær, sukker og vand, hvorefter den hæver og formes til kugler. Efter bagning i ovnen, er de klar til servering eller opbevaring. Kan fryses.
Lavasj
En simpel opskrift på lækre hjemmebagte boller lavet med gær, salt, vand og hvedemel. Dejen hæver i 3 timer, formes til boller og hæver igen i 30 minutter, før de bages gyldne i ovnen. Perfekt som gemmebrød!
Lavos
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lemon curd
Citroncreme med friskpresset citronsaft, sukker, smør og æggeblommer. En lækker og frisk dessertcreme, der tykner ved svag varme og opbevares i køleskabet.
Lergrydebrød med vindruer
Opskrift på rugbrød med vindruer, solsikkefrø og rugmel. Dejen hæver i mindst 12 timer og bages i en lergryde for ekstra saftighed. Serveres bedst dagen efter bagningen.
Let kartoffelsalat
En hurtig og nem opskrift på kartoffelsalat med rester af kartofler, ærter, rødløg, hvidløg og krydderier. Perfekt til grill og frikadeller.
Let porretærte
Opskrift på lækker tærte med porrer og hytteost. Tærtebund af hvedemel og smør, fyldt med porrer, løg, æg, hytteost og krydderier, toppet med revet ost. Kan tilføjes bacon eller skinke. Serveres med grøn salat.
Let rejesalat
En lækker og let rejesalat med champignon, æg og friske krydderurter. Perfekt som en let frokost eller som en del af en buffet. Server med groft brød.
Let rugbrød
Opskrift på groft rugbrød med sirup og eddike. Dej med groft rugmel og hvedemel æltes grundigt og hæver i 1 ½ time. Efter formning og hævning bages brødet i ovnen ved 250C i 10 minutter og derefter ved 150C i 1 time. Serveres afkølet på en rist.
Let sommersalat med røget svinefilet
En lækker salat med røget svinefilet, pasta og cherrytomater. Server med flutes og hjemmelavet olie-/eddikedressing med krydderurter.
Let tzatziki
Opskrift på yoghurtdressing med hvidløg og agurk. Yoghurten skal afvandes og blandes med presset hvidløg og revet agurk. Smag til med salt og peber. Server til salat eller som dip.
Lette flødekartofler med intens smag
det er blot en let og simpel spise, hvor kartofler, løg, fløde og lidt salt er alt der skal til, for at tilfredsstille os danskere
1
2
3
1
2
3
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...