Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Forret
1
2
3
Kalkun chipolata
En opskrift på kold kalkunssalat med sprødstegte bacon, babykarotter og champignon, serveret med maderiasauce og stegte kartoffelskiver. Anrettes på et fad med salat.
Kalkun en surprise
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kalkunbryst i aspic
Opskrift på kold kalkunaspic med husblas, hvidvin og grøntsager. Perfekt som forret eller let sommerret. Kølig og velsmagende.
Kalkunruller til party
Røget kalkunbryst kan du købe i pålægsmontren, lige klar til brug. Den røgede smag er god sammen med hummus
Kalv Vitello Tonnato
En opskrift på koldt kalvekød med tunmayonnaise og peberfrugt garniture. Serveres med tomatkompot og en smagfuld sauté af peber, hvidløg og chili.
Kalv Vitello Tonnato Style
Kalvekød med sellerimayonnaise, jordskokker og hasselnødder. En lækker og sprød ret med blød kalvekød, cremet sellerimayonnaise, sprøde jordskokker og ristede hasselnødder. Perfekt til en festlig middag.
Kalvebov med timian og hvidvin + Vaniljecreme på bær
Kalvebov med timian og hvidvin i rømertopf. Serveres med kartofler og persille. Vaniljecreme med friske bær. Salt og eddikespecier som snacks.
Kammusling, Coquille Saint-Jacques, Scallops
det kære barn med flere navne, findes overalt på New Zealand og er, med god grund, blandt mange menukorts favoritter. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kammuslinge-gratin
En opskrift på bagt kammuslinger med persille, hvidløg, appelsin, rasp, cognac og parmesan. Blandingen hældes over kammuslingerne og bages i ovnen ved 180°C i 15 minutter.
Kammuslinger
Opskrift på kammuslinger med citron-hvidløgsmarinade. Muslingerne overhældes med marinade og bages i ovnen eller under grillen. Serveres med godt brød til at suge saften op.
Kammuslinger - hø - ærter - trøfler - noget sprødt
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kammuslinger / wok
Opskrift på kammuslinger i tomat-chili sauce med tequila eller vodka. Kammuslinger, tomater, jalapeno-chili, hvidløg, sprut, salt og peber svitses og koges sammen i en wok eller gryde. Serve med hønsebouillon.
Kammuslinger i egen skal
En lækker opskrift på muslinger i hvidvinsauce, hvor champignoner og løg tilføjer ekstra smag. Serveres i skaller med rasp på toppen efter en kort tur i ovnen.
Kammuslinger i estragon og kokossauce
En lækker opskrift på kammuslinger i kokosmælk med jasminris og peberfrugt. Perfekt til to personer. Serveres med et drys estragon og frisk lime.
Kammuslinger med endivie, peberfrugter og avocado
En lækker opskrift på ristede kammuslinger med peberfrugt, avocado og endivie. Hurtig og nem at lave, perfekt til en lækker forret eller let hovedret.
Kammuslinger med endiviesalat og limesmør
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kammuslinger med grillet avocado og papaya-vinaigrette
Opskrift på grillet avocado med kammuslinger og papaya-vinaigrette. Avocadoerne grilles og serveres med grillede kammuslinger og en lækker vinaigrette lavet af papaya. Top med frisk koriander.
Kammuslinger med hvidløg
Opskrift på lækre kammuslinger med hvidløg, persille og rasp. Hurtig og nem at lave på panden. Perfekt som en tapasret eller som en del af en større fiskeanretning.
Kammuslinger med soya, ingefær, porrer og persillerod
Grillet kammusling med julienne af porrer og persillerod. Kammuslingerne marineres i tamari og ingefær, derefter grilles de og serveres på en bund af dampede grønsager. Let og lækker ret med asiatisk touch.
Kammuslinger og spegeskinke med balsamicoeddike
Grillet kammuslinge-spidd med spegeskinke og citronmarinade. En nem og lækker opskrift perfekt som forret eller let hovedret. Server med en god balsamicoeddike.
Kammuslinger stegte, på avocadosalat
Opskrift på kammuslingesalat med avocado, basilikum og sorte oliven. Serveres med godt brød. Pynt evt. med kammuslingespids på tomatsuppe med brøndkarse og chili.
Kammuslinger, löjrom og en let avocadocreme
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx kammuslinger
Kammuslingesalat 2
En frisk og lækker rucola salat med kammuslinger, squash, rødløg og kogte rejer. En let og sund forret med frisk dild, purløg og citronsaft dressing. Server straks efter tilberedning.
Kanin-rillettes
Kanin rilettes - en lækker fransk forret lavet af kanin, flæsk og krydderier. Serveres med godt brød og rødvin. Perfekt til en hyggelig aften.
Kanin-rillettes 2
Opskrift på kanin rilettes med frisk magert flæsk, hvidløg, timian og fedt. Kaninstykker gyldnes og koges i gryde i 4 timer. Serveres med godt brød og rødvin. Rilettes kan holde sig længe i køleskabet.
Kantarel i piekokotter
En kokotte er i virkeligheden en lille lerskål eller kasserolle med låg. Her er kokotten dog lavet af en piedej. Indholdet i denne lette forret er blandt andet bacon, kantarel og kyllingelever.
Kantareller a la creme på hvidløgstoast
Prøv denne lækre og nemme ret med kantareller og fløde på hvidløgstoast næste gang du har gæster. Retten vil for eksempel være god en lun sommerdag, da det netop er om sommeren er sæson for kantareller.
Kantareller med persille og skalotter
Denne ret er perfekt til grillen, som lækkert tilbehør til pølsene eller bøfferne. Og så er det jo perfekt at sæsonen for kantareller er juli-august. Eller som let forret. Server gerne med et glas vin.
Karryhummer i ovn
Opskrift på lækre jomfruhummerhaler med karry og hvidløg. Hummerne rengøres, krydres og bages i ovnen med smør/margarine. Serveres som en lækker og enkel ret.
Karrykylling
Opskrift på asiatisk kylling i karry med ingefær, citron og kokosmælk. Hjemmelavet karrypasta og friske krydderier giver en skøn smag. Server med ris.
Karry-porrer
Opskrift på lækker porre-sauce med karry og cremefraiche. Perfekt som tilbehør til både kød og fisk, eller som en lækker frokostret med ristet brød.
Karryrejer på salatbund / wok
En lækker opskrift på karryrejer med sukkerærter og koriander serveret på iceberg salatblade. Let at lave og fyldt med smag.
Karry-startmaden
Lækre sandwich med franskbrød, mayonnaise, hårdkogte æg, skinke og grøntsager - perfekte til frokost eller som en let aftensmad. Bon appétit!
Karryæg
En lækker forret med hårdkogte æg, agurk og en cremet mayonnaisesauce. Perfekt til en let og elegant start på måltidet. Kan også varieres med fisk eller rejer som topping. Tilberedningstid ca. 20 minutter.
Kartoffelblinis med rejer
Lækre små kartoffelblinis med rejer, friskost og krydderurter er lækre at servere som en lille snack eller forret - og så ligner de en million!
Kartoffelchips med honningmayonnaise og tatar af matjes og laks
En opskrift på laks og matjesfilet tatar med honningmayonnaise og sprøde bagekartofler. En skøn smagsoplevelse inspireret af Tyskland.
Kartoffelfingre med ost - patate köftesi
Opskrift på kartoffelruller med ost og paprika. Kartofler moses og blandes med æg, ost, paprika, salt og peber. Formes til ruller, vendes i rasp og steges i olie. Serveres som varm forret eller tilbehør.
Kartoffelmad med rejer og krydret mayonnaise
Der er ikke mange steder i verden, hvor en kartoffelmad er så populær som herhjemme. Den kan varieres med forskelligt på toppen
Kartoffelmos med svampe
Spændende og anderledes kartoffelmos, da der også er svampe og pebberfrugt i retten. Let at lave, smager dejligt og står godt til kødretter.
Kartoffelpandekager med stenbiderrogn og løgcreme fraiche
Opskrift på stenbiderrogn pandekager med løgcreme fraiche. Kartofler rives og formes til pandekager, steges i svinefedt. Stenbiderrogn piskes og renses, toppes på pandekager og pyntes med citron og dild. Løgcreme fraiche serveres ved siden af. Kan forberedes i forvejen.
Kartoffelpuré med stenbiderrogn
En lækker forret med stenbiderrogn og kartoffelpuré, serveret med muslinge- eller fiskefond og skårne purløg. Kan også serveres med stegt fisk for en fyldigere ret.
Kartoffelrösti med jomfruhummer
En lækker opskrift på sprøde Rösti med grillede jomfruhummerhaler og jordskokker. En skøn kombination af kartofler, peberfrugter og løg. Let at lave og perfekt til en festlig middag.
Kartoffeltortilla 2
En velsmagende tortilla med kartofler, løg og persille. Let at lave og perfekt som tapas eller som en lækker snacks. Server den varm eller kold, og nyd den sammen med marinerede oliven og et glas tør sherry.
Kartofler med laks, dild og creme
Små lækre hapsere, måske til forretten eller tapasen. Klik her og se, en god opskrift på laks til forret
Kartofler med stenbiderrogn - opskrift på en nem forårsret
Kartofler med stenbiderrogn er en helt vidunderlig forårsmenu og et godt alternativ til klassiske blinis med stenbiderrogn - få opskriften her
Katalanske muslinger
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx muslinger
Kaviarmousse
Opskrift på cremet æggehvide mousse med rød kaviar. Æggene blandes med løg og cremefraiche, mayonnaise tilsættes. Husblas smeltes med citronsaft og blandes i. Til sidst vendes kaviaren i. Serveres køligt.
Kaviarrand
En lækker forret med kaviar, æg, karry og cremefraiche. Serveres med rejer, citron og toast. Kan pyntes med laksestrimler og dild.
Kaviarrand 2
En lækker opskrift på kaviarrand med rejer, æg og tomater. Mayonnaise, citronsaft, carry og piskefløde blandes med kaviar og husblas, hvorefter det stivner og serveres med diverse garniture.
Kaviarrand med Feldsalatbund
Opskrift på lækker kaviar rand med æg, løg, cremefraiche og krydderier. Husblas sørger for en perfekt konsistens. Server på feldsalat med cherrytomater og citron.
1
2
3
1
2
3
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...