Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Forret
1
2
3
Galla-menuen fra Christiansborg 13 april 2010
Vi har leget/gættet lidt på menuens udseende...
Galliske tarteletter
Opskrift på lækre tarteletter med høns i champignonsauce. Perfekt til en festlig middag.
Gambas con ajo
Opskrift på spicy rejer med chili, hvidløg og persille. Smelt smør og olivenolie, tilsæt citronsaft, hvidløg og chili. Sauter rejer og tilsæt persille før servering. Server med godt brød.
Ganefrydere - Amuses bouches
Opskrifter på ærtevelouté med mynte, melonsalat med ingefær og lime samt rød pebermousseline. Serveres i små glas og toppes med parmesan-tuiles. Lette og lækre forretter til 4 personer.
Garganelli pasta med hummer i brandy sauce
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx hummer
Gazpacho
Den kolde, andalusiske suppe kan laves rød med røde grøntsager og grøn med grønne grønsager. Nyd den som forret, snack eller et supersundt morgenmåltid
Gedeboller
Opskrift på geddeboller med rødbedesaftgelé og peberrod. Geddefilet hakkes og blandes med løg, æg, vand og rasp. Formes til boller og koges med fiskeben i en time. Serveres med peberrod og gelé.
Gedemousse med skovsyresauce
Opskrift på lækker geddemousse med skovsyresauce. Geddemassen pureres med fløde og krydderier, og bages i portionsforme. Sauce laves med hvidvin, fiskefond og skovsyre, og hældes over moussen. Serveres med brøndkarse og evt. trøffel på varme tallerkner. Serveres med flutes.
Gedeostebruschetta
Let og lækker forret
Gemte asparges
Fiskefars med asparges og choronsauce. Fiskefarsen layeres med aspargessnitter og bages i ovnen. Choronsauce laves med hvedemel, aspargeslage, eddike, tomatpuré, æggeblommer, smør og rejer. Serveres varm over retten.
Glaseret grillet laks
En opskrift på grillede laks med honning-sennepsglasur. Laksefileten pensles med olie og krydres, grill den og pensel med honning-sennepsglasur før servering.
Glaseret laks og rødtunge med svampe
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx laks og rødtunge
Gnocchi di zucca ai funghi
Opskrift på græskargnocchi med svamperagout. Græskarmassen pureres med æg og hvedemel, formes til boller og koges. Friske svampe steges og serveres sammen med gnocchien. En lækker vegetarisk ret til 4 personer.
Gourmetsalat
En lækker salat med rejer, tun, muslinger, æbler og peberfrugt. Serveres i et sprødt franskbrød med hvidløgssmør og en frisk dressing.
Grapeskaller med rejer + Okseroulader
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Gratinerede bruschettas
Bruschetta med mozzarella og friske krydderurter. Skiver af baguette smurt med olivenolie, toppet med mozzarella og krydderurter, og grillet i ovnen. Server dem lune som tilbehør eller forret. Bon appétit!
Gratinerede hvidvinsdampede kammuslinger med kartoffelmosskal
Kammuslinger gratineret med kartoffelmos og parmesanost i en lækker sauce med dijonsennep, cremefraiche og hollandaise. Sprøde grøntsager og muslinger dampes i hvidvin og serveres i sprøjtede skaller. Bon appétit!
Gratinerede jomfruhummer
En lækker opskrift på gratin de langoustines med hvidløg og fines herbes til 4 personer. De store jomfruhummer gratineres med smør, persille, kørvel, hvidløg og citron. Serveres med citron og eventuelt nye kartofler med dild. Bon appétit!
Gratinerede jomfruhummerhaler:
En lækker opskrift på gratinerede jomfruhummerhaler med hårdkogte æg, dild og sennep, gratineret med ost. Serveres med varme flûtes.
Gratinerede kødfyldte pandekager
Opskrift på lækre pandekager fyldt med hakket oksekød, hvidkål og porrer. Gratineret med fuldfed ost for ekstra smag. En skøn og nem ret at servere til aftensmad.
Gratinerede Muslinger
Opskrift på muslinge flûte med tapenade og tomatpure. Flûten smøres med tomatpure, muslinger lægges på, toppes med æggehvider og tapenade, drysses med salt og peber og bages i ovn i 15 min.
Gratinerede pandekager med fiske/svampefyld
Opskrift på pandekager fyldt med fiskestuvning og gratineret med ost. Dej lavet af hvedemel, mælk, æg og smeltet smør. Fiskefyld med rødspættefileter, champignon og cremet sovs. Serveres med grøn salat som hovedret til 8 personer. Tilbredningstid: ca. 20 min. Grill ved 200°C.
Gratinerede porrebrød
Server denne lille grønne ret som forret eller til frokost du kan evt. tilføje et par skiver god skinke
Gratinerede portobellosvampe
Opskrift på gratinerede portobellosvampe med olie, ost og pinjekerner. Svampene skæres i stykker, toppes med ingredienser og gratineres i ovnen. Serveres varme med friske krydderurter.
Gratinerede rejer på spid
Opskrift på lækre baguetter med smørstegte rejer, hvidløg og persille. Nem og hurtig at lave. Server straks med brød.
Gratinerede tomatbrød
Lidt lækkert før middagen - måske til en drink på terrassen
Gratinerede tomater
Opskrift på fyldte tomater med hakket oksekød og ost gratineret i ovnen. Tomater skylles, udhules og fyldes med en blanding af hakket oksekød, æggehvider, æggeblommer og ost. En lækker sauce af smør, mel, mælk, salt og peber hældes over og tomaterne gratineres i ovnen.
Gratinerede tunbrød
varmt ostegratineret brød med tun, peberfrugt og løg - det er et godt hit
Gratinerede østers - 20 stk
Opskrift på østers med æggeblommer og hvidvin, krydret med friske krydderurter. En lækker og elegant ret, der gratineres og serveres straks.
Gratinerede østers med champagne og spinat
En lækker opskrift på gratinerede østers med champagnecreme og spinat. Perfekt til to personer. Server med en kølig champagne brut.
Gratineret grapefrugt
Forbløffende enkelt - forbløffende lækkert: varm grapefrugt med rørsukker og dertil citron-cremefraiche med koriander
Gratineret hummer med æg
Opskrift på hummergratineret æg med fløde og ost. Æg og hummer blandes med dild, sennep, fløde og ost, og gratineres i ovnen. Serveres med salat og flutes.
Gratineret hummer og kammuslinger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Gratineret jomfruhummer
Opskrift på jomfruhummer med hvidvinsauce og basilikum. Friske hummere serveret med en lækker sauce lavet af hvidvinseddike, æggeblommer, smør og karry. Pyntes med basilikum og serveres med citronbåde. En delikat og luksuriøs ret perfekt til en festlig middag.
Gratineret laksefilet
Opskrift på ovnbagt laks med citron og persille. Laksen marineres i citronsaft, smørblandingen lægges ovenpå og retten bages i ovnen. Serveres med nye kartofler.
Gratineret løgsuppe
Dette er en god gammel klassiker, der passer godt både til vintervejret og slunkne pengepunge efter jul
Gravad Kalveculotte
Opskrift på Gravad kalveculotte med mango og krydderurtesalat. Culotten marineres i en blanding af salt, sukker, krydderurter og balsamico i 3-4 dage. Serveres med en salat af blandet salat, mango og krydderurteolie. Perfekt til en festlig middag!
Gravad laks
Opskrift på gravede laks med krydderier og dild-dressing. Laksen marineres i salt, sukker, peber, fennikel og dild, og serveres med en cremet dild-dressing. En elegant og velsmagende forret til enhver lejlighed.
Gravad laks med appelsin
Opskrift på marineret laks med krydderurter og appelsin. Laksen krydres og marineres i 2 dage med Grand Marnier og krydderurter. Serveres med sennepsdressing og dild. Passer til 8-10 personer. Server med groft brød eller aspargeskartofler.
Gravad laks med citronmayonnaise og sprød rødkål
Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Gravad laks med melon- og avocadosalat
Opskrift på lækker sommersalat med gravad laks, honningmelon, avocado, blegselleri og pasta. Dressing med mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, dild, purløg, sennep og karry. Let og frisk sommerret.
Gravad laks med rævesovs
frisk rå laksefilet og rigtig hjemmerørt Rævesovs, der ikke lugter af ræv, på godt landbrød - Rævesauce er nemlig en sur-sød sennepssauce- hedder også hovmestersauce
Gravad laks med sennepsdressing 2
Lækker opskrift på sennepsglaseret laks med asparges og dild. Laksen saltes, smøres med sennep og brun farin, og marineres i 24 timer. Serveres med sennepssauce, salat og dild.
Gravad makrel
En opskrift på marinerede makrelfileter med te, sukker, salt og peber. Fileterne skal trække i krydderierne i to døgn før de skæres i tynde skiver og serveres med grønne sager eller marinerede agurker i youghurt.
Gravad mørbrad
Serveres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt karse eller purløg. Kan også serveres med salat, majs og ærter
Gravad Struds
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Gravad svineryg med chili, ingefær og honning
Opskrift på marineret svinefilet med honning og ingefær, serveret med en frisk agurke-yoghurtdressing. Svinefileten skal trække i krydderihonningen i 3-4 dage for optimal smag. Yoghurtdressingen laves med skæreyoghurt, piskefløde, agurk, koriander og hvidløg. Serveres med citronsaft og peberkværn.
Gravede sild
Opskrift på lækre marinerede sild med hjemmelavet sauce af mayonnaise og cremefraiche. Sildene renses, fileres og marinades i en lage af vand, eddike og salt. Derefter serveres de med saucen og brød.
Gravet laks
Opskrift på gravad laks: Laks marineres med salt, sukker, peber og dild, hvorefter den trækker i køleskabet i 1-2 dage. Serveres med klippet dild og kan opbevares i køleskabet i op til 8 dage.
Gravet makrel med grøn sauce
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx makrel
1
2
3
1
2
3
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...