Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tilbehør
1
2
3
4
5
6
7
Fajita marinade
Opskrift på spicy marinade med øl, oregano, hvidløg, chili, rødvinseddike, sukker, spidskommen og salt. Bland ingredienserne og lad dem trække i et par timer.
Farmerscones hurtige
Det er ikke meget man kan nå på et kvarter. Disse scones er dog en undtagelse, for det tager faktisk kun 15 min. at bage dem. Nybagt og hurtige
Farserede grønne oliven
Opskrift på fyldte oliven med fars af kyllinge- og kalvekød. Skær olivenene og fjern stenen. Fyld dem med fars og luk dem. Paner dem og steg dem sprøde. Farsen laves af kyllingekød, kalvekød, bladselleri, løg, chili og hvidvin. Steg og tilsæt vin.
Farserede Karl-Johan-svampe med løgbruskhat og krydderurtesmør
En lækker opskrift på bagte rørhatte med fyld af svampe og krydderurter. Perfekt som tilbehør til et lækkert måltid.
Farserede porrer
En elsket klassiker her med citron, hvidløg og persille i farsen, der gør den ekstra frisk og smagfuld
Farserede æg
Opskrift på farserede æg: Æg koges og pilles. Kød, mel, rasp røres sammen med æg og vand. Æg rulles i mel og farsen formes om ægget. Paneres og steges gyldne.
Farseret lammebov 2
En opskrift på lammesteg med fyld og kryddersmør. Boven fyldes med en blanding af fars, løg, hvidløg og krydderurter, smøres med krydderier og steges i ovnen. Serveres med bagte kartofler, ovnstegte tomater og kryddersmør. Et lækkert og velsmagende måltid til middag.
Farseret peberfrugt med oksekød
Peberfrugter fyldt med tatar og ris i tomatsauce, krydret med oregano og chili. Bagt i ovnen og serveret med frisk basilikum. En velsmagende og nem ret.
Farverig appelsinsalat med mynte
En opskrift på blodappelsinssalat med ristede mandler, mynteblade og dadler. Skær appelsiner i skiver, drys med mandler og pynt med dadler og mynte.
Faste kartofler
En lækker opskrift på ovnbagte kartofler med timian, salvie, laurbærblade og fennikelfrø. Serveres som tilbehør til en god hovedret.
Fattigmands toast
En opskrift på sprøde toastskiver med smør og oregano, som bages i ovnen. Server dem som tilbehør til pasta retter med salat eller som erstatning for flûtes.
Fattigmands-spaghetti
Opskrift på Spaghetti Poveri: 400 g spaghetti koges, brød ristes i olie med hvidløg, sardeller og chilipeber. Pastaen blandes med olien og drysses med dild.
Feldsalat med bacon og stegte champignoner
En lækker opskrift på feldsalat med champignontrick, bacon og vinaigrette. Perfekt til 4 som forret. Skal nydes med frisk hvedebrød! 🥗🥓🍷
Feldsalat med champignon
En lækker opskrift på feldsalat med champignon, radiser og bacon. Serveres med en simpel dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber. Nem og sund ret!
Feldsalat med valnødder, blommer og grillet gedeost
En lækker salat med feldsalat, valnødder, sveskeblommer og gedeost. Serveres med en dressing af olivenolie og balsamico eddike. Toppes med frisk timian.
Fem friske saucer
En opskrift med forskellige friske saucer til pasta, fisk, bøffer og stegte grønsager. Opdater din madlavning med lækre og velsmagende varianter til dine retter.
Fem søde saucer
Opskrift på friske frugtsaucer som passer godt til desserter og kager. Inkluderer opskrifter på frisk frugtsauce, kirsebærsauce, vaniljesauce, chokoladesauce og mascarponesauce. Let at lave og kan tilpasses med forskellige smagsgivere.
Fennikel a la André
Grillet Fennikel med Ricard Marinade. Fennikel halveres og marineres i olivenolie, hvidvin, Ricard, timian, salt og peber. Grill i ca. 12 minutter og pensl med marinade undervejs. Server som tilbehør.
Fennikel à la grecque
En opskrift på stegt fennikel med tomater, hvidvin og koriander. Fenniklerne svitses i olivenolie og simrer derefter med resten af ingredienserne i 15-20 minutter. Serveres med salt og peber.
Fennikel cocktail
En lækker cocktail af fennikel, dadler, mandariner, æble og valnødder, med en frisk dressing af lime, æblesaft, cremefraiche og fløde. Serveres i portionsglas og drysses med hakket fennikelgrønt.
Fennikel med bønner - glutenfri
En lækker opskrift på hvide bønner med sprød fennikel. Nem og sund ret med olivenolie, hvidløg og citronsaft. Perfekt som tilbehør til kødretter.
Fennikel og avocadosalat
En dejlig frisk salat, som du kan servere som en lille forret eller som tilbehør
Fennikel- og avocadosalat med bønner og valnødder
En sprød salat med fennikel, avocado, spinat, pak choi, bønner og valnødder. Dressing med valnøddeolie, citron, sukker, salt og peber. Let og sund!
Fennikel- og hvidkålssalat
En lækker cremet coleslaw med hvidkål, fennikel og grøn peberfrugt. Dressingen indeholder bl.a. mayonnaise, cremefraiche, fløde og franske sennepsfrø. Perfekt som tilbehør til pastaretter.
Fennikel- og lucernespirer med dild
En frisk og sund salat med fennikel, lucernespirer og dild, som er krydret med citronsaft og krydderier. Let og velsmagende!
Fennikel- og radisesalat
Server en dejlig sprød salat som tilbehør til sommermaden. Når du lægger grønsagerne i isvand, bliver de knasende sprøde
Fennikel, bagt med tomat
Fenouil a la tomate - eller fennikel med tomat kan serveres som tilbehør til for eksempel kylling eller lignende. Kan serveres både varmt og koldt.
Fennikelbrød
Opskrift på lækre fennikelbrød med sigtemel, hvedemel, gær, ymer, smør og æg. Dejen hæver og bages i ovnen for en sprød skorpe og en blød krumme. Perfekt til morgenmad eller som tilbehør til aftensmaden.
Fennikelragout med persille
En opskrift på dampede grøntsager med fennikel, gulerødder og rødbeder, krydret med persille og hvidløg. Serveres som tilbehør til fisk, pasta eller brød.
Fennikelsalat
En opskrift på en salat med fennikel, appelsin, sorte oliven og kapers. Skiver af fennikel og appelsin lægges på et fad og overhældes med marinade af olivenolie, salt, oliven og kapers. Serveres som en frisk og let ret.
Fennikelsalat 2
En frisk og sprød fennikelsalat med citron og persille. Perfekt som let forret eller tilbehør til en sommermiddag. Kan laves i forvejen og smager bedst efter at have trukket i et par timer.
Fennikelsalat med frugt
En opskrift på en frisk fennikelsalat med blå vindruer, appelsiner og citronmelisse. Let at lave og perfekt som en let sommersalat til enhver lejlighed.
Fennikelsalat med laks
En frisk og lækker salat med fennikel, røget laks og appelsin. En blanding af smagfulde ingredienser, der giver en skøn smagsoplevelse.
Fennikelsalat med oregano
En opskrift på en frisk salat med radicchio, rucola, fennikel og friskhakket chili. Dressing lavet med citron, olivenolie, salt, peber, oregano og hvidvinseddike. Serveres sammen med salaten.
Fennikelsalat med parmesan
En opskrift på fennikelsalat med parmesan, olivenolie og citronsaft. Perfekt til fiskeretter. Rens fennikel og skær den i "tændstikker". Smuldr parmesan over og bland med olie og citronsaft. Smag til med peber.
Fennikelsalat med salami
Opskrift på fennikelsalat med citron, olivenolie og salami. En frisk og lækker salat med en sprød og salt balanceret smag. Server med hvidt brød eller Ciabatta.
Fennikelsauce
Opskrift på cremet fennikelsauce med dijonsennep og citronsaft. Perfekt til at servere til fisk eller kylling. Let at lave og fyldig i smagen.
Fennikelsauce til fisk
En lækker fennikelsauce lavet med skalotteløg, fennikelpulver, Noilly Prat, hvidvin, fiskefond, piskefløde og smør. Saucen koges og blendes for en cremet og velsmagende sauce til servering.
Fennikesalat med frugt
En lækker og frisk salat med fennikel, blå vindruer og appelsiner i en smagfuld marinade af citron, peber og tabascosauce. Topet med citronmelisse og græskarkerner.
Ferskenkompot med tre aromaer
Opskrift på ferskenkompot med vanilje, appelsin og citron. Perfekt til ca. 5 personer. Ferskner koges og blendes med vanilje, sukkerlage og citrusskaller. Server med lavendelhonning for ekstra smag.
Ferskenteint salat
En frisk og sprød salat lavet af kålrabi, æble, græskarkerner, æg, icebergssalat og peberfrugt. Let at lave og fyldt med smag.
Festbrød
En opskrift på lækkert rundt brød med grahamsmel og hvedekerner. Dejen hæver i ca. 1 time og efterhæver i 20 minutter, før det bages i ovnen i 35-40 minutter ved 200ºC. Brødet pensles med æg og drysses med birkes, sesamfrø, kommen og hørfrø. Enjoy! 🍞🌾
Festbrød 2
En opskrift på lækker hestesko-brød lavet med grahamsmel, ymer og nøddekerner. Dejen hæver og formes før det bages sprødt i ovnen.
Festsalat
En frisk og sprød salat med æbler, appelsiner, pærer, hasselnødder og en velsmagende dressing af vineddike, citronsaft og olie. Server straks og nyd! 🥗🍏🍐🍊🌰
Feta i ovn
En lækker opskrift på feta pakker med løg, peberfrugt og tomat, krydret med oregano og paprika. Perfekt som tilbehør til grillen eller som en let sommerret.
Feta/yoghurt salat
Lækker tyrkisk yoghurtsauce med feta, hvidløg og dild. Perfekt som forret eller tilbehør til kød og kartofler. Skal trække i køleskabet inden servering.
Fetasalat
Fetaost er hvid ost modnet i saltlage lavet på mælk fra får, ged eller ko. Brug feta som tilbehør i grønne salater smuldret eller skåret i skiver eller tern
Fetasalat med agurke og salatløg
Frisk og velsmagende salat med fetaost, agurk, salatløg og dild, toppet med en lækker dressing af olivenolie, vineddike, hvidløg, sennep og honning. Serveres med salt og peber.
Fetasoufflé med grønkål
Grønkålsfritatta med fetaost, en lækker og cremet ret der er nem at lave. Serveres straks og nydes varm.
Fetinasalat
Tomatdressing med soltørrede tomater, fetina, salat, peberfrugt og oliven. Serveres med flute. En lækker og frisk salat med masser af smag.
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...