Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Sauce
1
2
Carbonara
En lækker opskrift på skinkeostesauce med sprød skinke og cremet ostesauce, perfekt til pasta. Let at lave og fuld af smag. Serveres med nykogt pasta.
Carrydressing
En lækker dressing lavet med cremefraiche, salt, citronsaft og karry. Perfekt til salat, kylling eller som erstatning for remoulade eller mayonnaise.
Celeri Remoulade
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Champagnesauce
Opskrift på champagnesauce med skalotteløg, smør, champagne, fløde, salt og peber. Sauter løg i smør, tilsæt champagne og fløde, kog op og smag til. Server med pisket koldt smør.
Champagnevinaigrette
En opskrift på en simpel vinaigrette dressing med olivenolie, champagneeddike, salt og persille. Bland ingredienserne i en skål og server med salat.
Champignon og gorgenzola sauce
En lækker champignonsovs med gorgonzola og fløde. Nem og cremet opskrift perfekt til pasta.
Champignon og Gorgonzola sauce
En cremet pasta sauce lavet med champignon, hvidløg, fløde og gorgonzola ost. Serveres med frisk persille og valnødder. Let at lave og fyldt med smag.
Champignon- og løgsauce
Opskrift på løg- og champignonsauce: Skalotteløg og champignon svitses i smør, tilsæt grønsagsjuice, chilisauce og krydderier. Lad det simre og server med persille.
Champignonsauce
Opskrift på champignonsauce med hvidvin og fløde. Champignon svitses i smør, tilsættes citronsaft og hvidvin. Saucen koger med fløde, jævnes og smages til. Serveres med salt og peber.
Champignonsauce - mikroovn
En let opskrift på cremet champignonsauce med citronsaft, smør, fløde og purløg. Hurtig og nem at lave i mikroovnen. Perfekt til at servere til både kød og pasta.
Champignonsauce 2
Opskrift på cremet champignonsauce med hvidvin, fløde og sennep. Sauter champignon i smør, tilsæt vin, fløde og bouillon. Krydr med hvidløg, sennep, estragon, peber, salt og sukker. Simrer til konsistensen er kraftig. Server over kød eller pasta.
Champignonsauce 3
En nem opskrift på champignonsovs med fløde og tomatpasta. Champignon svitses i smør, fløde og tomatpasta tilsættes og koges ind. Smag til med salt og peber.
Champignonsauce 4
En simpel opskrift på champignon i bechamelsauce med koriander. Champignonerne renses og sauteres i smør, hvorefter de tilsættes til den varme bechamelsauce. Smages til med koriander, salt og peber.
Champignonsky
En opskrift på sauterede champignoner med løg og rødvin. Champignonerne sauteres med løg og tilsættes rødvin, som koges ind til det halve.
Champignonsmør
En opskrift på champignon smør, perfekt til kød og fiskeretter eller som spread i sandwiches. Lavet af rørt smør og finthakkede champignon.
Champignonssauce
En lækker champignonsauce med hvidvin, fløde og frisk dild. Let at lave og perfekt til at servere til både kød og pasta.
Chantillycreme - Crème Chantilly
Opskrift på vanillekrydret flødeskum. Pisk piskefløde med sukker og vaniljesukker, lad det hvile koldt før servering. Kan smages til med chokolade eller frisk frugtpurè. Server til bær, tærter eller som fyld i kræmmerhuse og lagkager.
Charmoula marinade
En lækker dressing/marinade til grillning af fisk og kød med rødløg, hvidløg, krydderier og urter. Nem at lave og perfekt til både fede fisk og kød.
Charmoula marinade til grillning af fisk og kød 2
En opskrift på dressing/marinade med rødløg, hvidløg, kommen, paprika, chili, persille, citronsaft, koriander, olivenolie, salt og peber. Perfekt til fisk eller kød.
Chateaubriand sauce
En opskrift på en lækker kalvesauce med skalotteløg, champignon, hvidvin og urter. Perfekt til at servere til stegt oksefilet eller "chateaubriand".
Chili- og limesmør
Opskrift på lime smør med reven og finthakket skal fra 1 lime, blødt smør og chilipulver. Rør ingredienserne sammen og server til krydrede bøffer eller mexikanske majsmuffins.
Chilichokoladesauce
En krydret chokoladesauce med en blanding af krydderier, tomat, øl, kaffe, jalapeno og chokolade. Perfekt til en lækker mexicansk ret.
Chili-chokoladesauce
En krydret og smagfuld sauce lavet med kanel, nelliker, chilier, tomat, øl, chokolade og kaffe. Perfekt til at give dine retter en ekstra dybde og smag.
Chili-dip fra shawarmabixen - stærk
Opskrift på krydret chilisauce med tomatkoncentrat, tabasco, cayennepeber, chiliflager, salt, peber og olie. Steg tomatkoncentrat, tilsæt krydderier og olien, lad det trække og server til maden. Juster styrken efter behov.
Chilidressing
En opskrift på en dressing/marinade med hvidvin eller bouillon, sennep, hvidvinseddike, chili, olie og krydderier. Perfekt til salater.
Chilimayonnaise 2
En opskrift på hjemmelavet mayonnaise med citronsaft, olie, salt og peber. Tilsæt chilisauce og tomatpure for ekstra smag. Perfekt til skaldyr og salater.
Chiliolie
Har du chilier i overskud, kan du blende dem med olie og bruge den smagfulde stærke olie, til at smage maden til med eller til at dryppe over retter
Chilipesto 2
Opskrift på hjemmelavet basilikumpesto med pinjekerner, chili, parmesan, olivenolie og citronsaft. Nem at lave i blender og servere over pasta eller brød. Kan fryses for fremtidig brug.
Chilisauce
En krydret chili flødesauce. Smelt sukker, balsamico og bouillon i en gryde. Tilsæt fløde og hakket chili. Varm op og server. Brug handsker til at håndtere chilien.
Chilisauce 2
Opskrift på hjemmelavet chilisauce lavet af overmodne tomater, rød peberfrugt, skalotteløg, krydderier og eddike. Saucen koges sammen og pureres, inden den kommes på glas. Perfekt til kød- og fiskeretter samt dressings.
Chilismør
Opskrift på krydret smør med cayennepeber, chili og hvidløg. Bland smør og krydderier, form til en pølse og frys ned. Perfekt til grillede skiver.
Chimichurri
Chimichurri er en argentinsk sauce/marinade lavet med olivenolie, hvidløg, persille og eddike. Brug den til at pensle kød eller fisk før grilning. Kan holde sig i køleskabet i flere dage. Server med entrecote og nye kartofler. Kan tilpasses med løg, chili og andre krydderurter.
Chipotle-chili-aïoli-dressing
En lækker mayonnaiseagtig dressing med dijonsennep, hvidløg, chipotle-chili og æggeblommer. Perfekt til burger, clubsandwich eller grillede asparges. Let at lave og perfekt til gæster!
Chipotlesauce
Opskrift på chipotle chili sauce: blend chipotle chili, flåede tomater, vand, bouillon, hvidløg, oregano, spidskommen, salt og peber. Sauter og krydr, kog i 20-25 min.
Chokoladeflødesauce
En opskrift på chokoladesauce lavet med piskefløde og mørk eller hvid chokolade. Fløde opvarmes og chokolade smeltes i, indtil saucen er ensartet. Serveres varm eller kold.
Chokoladesauce
En lækker opskrift på hjemmelavet chokoladesauce lavet med mørk chokolade, sødmælk, æggeblomme, sukker, vanilje og Maizena. Server varm eller kold, og husk at røre i den af og til.
Chokoladesauce 2
En lækker chokoladesauce lavet af sukker, vand, mørk chokolade, vaniljesukker og smør. Nem at lave og perfekt til desserter.
Chokoladesauce 3
En lækker chokoladesauce lavet med fløde, sukker, vaniljesukker, sirup og kakao. Perfekt til is eller frugt. Let at lave og smager skønt!
Chutney grillsauce
Opskrift på sød chilisauce med mango og sennep. Smør, løg og hvidløg svitses og tilsættes chilisauce, mangochutney, eddike, worcestershire sauce, sennep og sambal oelek. Simrer i 10 minutter og køles af inden servering. Til 4 personer.
Chutneysmør
Opskrift på mangochutney smør med en blød og skarp smag. Rør smør blødt med hakket mangochutney og revet citronskal. Opbevar smørret koldt efterfølgende.
Cidersauce
En lækker opskrift på æbleflødesauce med skalotteløg, hvidvin og græsløg. Perfekt til servering med kogte kartofler og dampet broccoli.
Citron- og fennikelsmør
En opskrift på fennikelsmør til kylling, fisk og skaldyr. Fennikelfrø ristes og blandes med blødt smør, citronskal og frisk fennikel. Efter afkøling i køleskabet er smørret klar til servering.
Citroncauce
En opskrift på kartoffelsuppe med citron, kaffefløde og jævning. Saft og skal fra en citron blandes med kartoffelvand, koges op og jævnes med beurre manier. Fløde tilsættes, og suppen smages til med sukker og salt.
Citroncreme
En lækker citronfromage med fløde, sukker, citronskal og saft. Let at lave og perfekt til en frisk dessert. Kan serveres i små glas og pyntes med revet citronskal. Samlet tid: 10 minutter plus 3 timer i køleskabet.
Citrondressing 2
En simpel opskrift på citrondressing med citronsaft, vand, salt, peber og olie. Ingredienserne rystes eller piskes sammen for at lave dressingen.
Citronmarinade, krydret
En lækker dressing/marinade med citronsaft, spidskommen, sort peber og ekstra jomfru olivenolie. Perfekt til lammekølle, kylling eller koteletter. Pensl kødet før stegning og brug overskydende marinade undervejs.
Citronmelisse dressing
En frisk og let dressing/marinade lavet med Cheasy A38 0.1%, citronmelisse, limeskal, limesaft, sukker, salt og peber. Perfekt til salater eller som dip.
Citron-pebermarinade
Opskrift på dressing / marinade med sukker, citron, lime, Madagascarpeber, sort peber og olie. Lage koges og blandes med olie. Juster smag med salt, peber og citronsaft.
Citronpebersauce
En cremet sauce lavet med fløde, hvidvin, smør, citronskal og fiskefond. Serveres med fisk eller skaldyr.
Citronsafran-smørsauce
Citronsaft og safran smør med hvid peber og salt. Kog citronsaft og safran ind, tilsæt koldt smør og pisk. Smag til med salt og peber.
1
2
1
2
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...