Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Forret
1
2
3
Babysquash med smeltet smør
Let og hurtig ret, der enten kan bruges som forret eller som tilbehør til hovedret.
Bacon butterdejstwisters
Bacon butterdejtwisters er en nem opskrift på lækre twisters, som kan bruges til for eksempel snacks, brunch, Hors d'œuvres og meget andet.
Bacon-, salat- og tomatdip
BLT står for bacon, lettuce (salat), tomato - og er en klassisk amerikansk sandwich. Her har vi brugt ingredienserne til en lækker dip
Baconbrød med porre
En hurtig og nem ret med bacon, som er perfekt som forret eller som let mellemmåltid.
Baconflûtes
Lækre miniflutes, der fyldes med bacon og skinke. God som for eksempel forret eller tilbehør til en hovedret.
Bagt torsk med brandade og trøffel i sprød dej
Spændende ret med torsk, artiskokker og trøffel. Perfekt som forret eller som lille hovedret. Nydes gerne med en koldt glas hvidvin
Baguette med entrecote
Baguette med entrecote kan bruges som let hovedret eller som frokostret i det retten jo minder om en typisk sandwich. Hvis entrecote er for dyrt et stykke kød, kan det erstattes med billigere kødtyper.
Ballotine af perlehøne
Ballotine de Pintade, eller på dansk Ballotine af perlehøne. Retten serveres eventuelt med salat og creme fraiche. Kan også serveres varm med brun sauce.
Banancocktail
Banancocktail er en forret ligesom rejecocktail. Retten indeholder bananer, rejer og ærter samt en lækker hjemmelavet dressing. Kan serveres i cocktailglas.
Banansalat i friske peberfrugter
Denne salat med banan og æg der serveres i en pbberfrugt er et spændende tilbehør, forret eller frokostret. Server eventuelt med et par skiver godt brød.
Barbecuemarinerede kinarejer på grill
Lækre kinarejser, der sættes på grillspyd og marineres i et døgn. Spydene kan både grilles i ovnen og i haven afhængigt at sæsonen. Brug retten som forret eller let hovedret.
Beignetdej
Beignetdej er hvedemel, æg og olie og heri dypper man f.eks. frugt, skaldyr, kød eller andet og steger det i fedstof. Det er fantasien der sætter grænser, prøv for eksempel med rejser eller æbler.
Beignetdej til friturestegte rejer
Beignetdej kan bruges til mange forskellige ting lige fra rødspætter til æbler. Her er det dog rejer der dyppes i dejen og friturekoges. Server som forret
Beignets dej - frituredej
Beignetdej også kaldet frituredej er nem at lave og kan bruges til mange ting så som rejer, grøntsager eller kød. Dejen kan krydres efter ønske med for eksempel paprika afhæning af andre ingredienser.
B-horn
Prøv disse b-horn eller butterdejshorn som let hovedret, som forret eller som natmad til fest. Der er mange forskellige muligheder til fyld, for eksempel champignoner og skinke.
Bison carpaccio
Carpaccio er en ret lavet af råt kød. Her bruges bison men andre typer kød så som kalv, eller tun kan sagtens bruges. Retten stammer oprindeligt fra Italien hvor den serveres med olivenolie og citron.
Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød
Carpaccio er en ret bestående af råt kød, olivenolie med mere og stammer oprindeligt fra Italien. I denne opskift serveres carpaccioen med en lækker artiskoksalat samt bruschetta.
Bisque med lakrids østers og persille
Bisque er en slags suppe oftest lavet på skaldyr, der oprindeligt stammer fra Frankrig. Her laves bisquen med mulingefold og serveres med lækker persillepure, østergele og rugbrødscrutoner.
Bisquit med tuntatar
Hvis du en dag skal have gæster og gerne vil lave en italiensk inspireret forret så prøv denne ret med hjemmelavet bisquit eller kiks serveret med en tuntatar. Pynt gerne med citronskal og purløg
Black tigerrejer og pastasalat med limedressing
Denne ret med sorte tigerrejer og pastasalat med limedressing kan bruges som forret, let hovedret eller frokostanretning. Prøv også at marinere rejerne i revet ingefær, hvidløg og soya inden stegning.
Blanc-Manger
Blanc Manger bruges oprindeligt som en dessert. Her bliver retten dog samlet med en lækker kumquatsalat samt østers og kan bruges som en lækker og spændende appetizer.
Blinis af ris- og boghvedemel
Blinis er en slags pandekager med gær tilsat. Retten stammer fra Ukraine hvor den traditionelt laves af boghvedemel. Her laves pandekagerne også med rismel, der giver lidt sødme.
Blinis demidoff
Blinis demidoff er en del af menuen i Babettes Gæstebud. Retten består af blinis serveret med cremefraiche og kaviar. I filmen serveres pandekagerne med tør champagne. Velbekomme.
Blinis med avocado og rejer
De små pandekager, som oftest serveres med kaviar eller stenbiderrogn, smager også dejligt med andre toppings
Blinis med fisk og rødløg
Blinis er boghvedepandekager stammende fra Ukraine. De spises ofte som forret, men kan sagtens spises ved andre lejligheder. Denne opskrift er tilpasset campinglivet og trangia sæt.
Blinis med kaviar
Blinis stammer oprindeligt fra Ukraine og er en slags boghvedepandekager. Pandekagerne serveres ofte med kaviar, hvilket også er tilfældet i denne opskrift. Prøv eventuelt at servere med et glas vodka
Blinis med kaviar - diabetiker
Ægte kaviar er ikke billige, men kan "strækkes" med finthakket purløg. Spis noget let ... også på sengekanten
Blinis med løgrom
Blinis er små pandekager med gær lavet på boghvedemel. Forretten stammer oprindeligt fra Ukraine, hvor den typisk serveres med kaviar. Her serveres retten med løgrom og stenbiderrogn.
Blinis med pesto og skinke
Server en lille nem forret eller snack af små pandekager toppet med flødeost og skinke. Du kan evt. erstatte skinken med tynde skiver røget laks
Blinis med rugmel
De russiske pandekager kaldet blinis laves traditionelt på boghvedemel. Her er boghvedemelet erstattet med rugmel. Prøv pandekagerne som forret en dag, eventuelt serveret med stenbiderrogn eller laks.
Blinis med stenbiderrogn 29 fedt %
Prøv disse blinis med stenbiderrogn med kun 29% fedt næste gang du skal have gæster. De er den perfekte forret. Nem at lave, og smager dejligt. Pandekagerne laves traditionelt på boghvedemel.
Blinis med stenbiderrogn og røget laksecreme
Prøv denne meget lækre forret bestående af blinis med stenbiderrogn og røget laksecreme. Retten er utrolig let at lave. Blinis er boghvedepandekager, der oprindeligt stammer fra Ukraine.
Blinis pandekager
Her er en simpel opskrift på blinis. Det er helt op til dig selv at bestemme tilbehøret. Du kan for eksempel servere boghvedepandekagerne med kaviar, røget laks eller cremefraiche. God som forret.
Blomkål med rejer
Denne ret med blomkål og rejer er en meget nem og lækker forret. Prøv at server den en dejlig sommer aften til gæsterne. Måske sammen med et koldt glas hvidvin. Velbekomme.
Blomkål med rejer og stenbiderrogn
Denne ret med blomkål, rejer og senbiderrogn samt en let sauce er nem at lave og smager dejligt. Server retten som frokostret eller forret med lækkert sprødt flûte til. Velbekomme
Blomkål med rejer ærter og kryddersauce
En enkel forret som er meget let at lave og som indeholder sunde grønsager.
Blomkål, marokkansk
Prøv denne lækre ret med blomkål lavet på marokkansk maner. Retten laves blandt andet med gulerødder, spidskommen og hvidløg. God og let forret. Velbekomme.
Blomkålsgrød med karry Sørens
Så kan madlavning ikke være lettere, med fire simple ingredienser. Prøv den frokost eller som simpel og hurtig aftensmad. Du kan eventuelt tilsætte lidt kokosmælk- det gør grøden meget lækker og cremet.
Blomkålssuppe med porrer
Suppen er kogt på frisk blomkål og et par kartofler, som er med til at give den cremede konsistens. Nyd som forret til fire eller frokostret til to
Blæksprutte i champagne, hvidløgsristet
Hvis du vil lave noget helt specielt til din udkårende, eller gæster så prøv denne opskrift på hvidløgsristede calamari i champagne. Utrolig lækkert som forret. Server gerne med en god Porter.
Blæksprutte, farseret
Friske blæksprutter fås friskest i Danmark, da vi fanger talløse, men eksporterer de fleste til Sydeuropa. Lækkert ret til for eksempel gæsterne. Server gerne med et glas hvidvin.
Blæksprutte-carpaccio
Hvis du vil prøve en anderledes forret næste gang du har gæster så er denne opskrift på blæksprutte-carpaccio helt sikker et forslag. Husk dog at gå i gang i god tid, da det tager et døgn cirka.
Blæksprutter - Polpo verace
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx blæksprutter
Blæksprutter i appelsinsaft
Blæksprutte i appelsinsaft eller Calamari all' arancio, stammer, som navnet nok antyder, fra Italien. Opskriften er ganske enkel, men retten smager ikke desto mindre fantastisk.
Blæksprutter i gryde
Hvis du vil prøve noget nyt til gæsterne så prøv denne ret med blæksprutter i gryde, eller Cassolette de calamars a la provencale. Retten er spændende Retten er ganske nem at lave, og smager super.
Blæksprutter i tomatmarinade
Hvis du vil serverer blæksprutte som forret til gæsterne, så prøv denne opskrift på blæksprutte i tomatmarinade. Server gerne denne lækre ret med brød og citronbåde, samt persille.
Blæksprutter med løg og peberfrugt
Prøv denne opskrift på blæksprutter med løg og peberfrugt sauce. Prøv retten som forret, let frokostret eller som tilbehør. Server gerne retten med groft brød til.
Blæksprutter med sort aioli
Prøv denne opskrift med blæksprutte og sort aioli som forret snack eller tilbehør næste gang du har gæster. Blæksputte kan måske ikke findes i et supermarked, men kan altid bestilles hos fiskehandlere
Blæksprutter med tomatsauce
Hvis du vil prøve en lækker men simpel ret en hyggeligt fredag aften, så prøv denne opskrift på blæksprutter med tomatsauce. Server gerne retten med brød og ris. Retten er let og hurtig at lave.
Blæksprutteringe
Blæksprutteringe - eller calimarier er en typisk græsk ret. Server derfor gerne med tzatziki, et godt hvedebrød og en græsk salat. Retten er overraskende let at lave og smager dejligt.
1
2
3
1
2
3
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...