Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Aftensmad
1
Øf Stroganoff
Opskrift på svinegryde med cocktailpølser, champignon og løg i tomat-flødesauce. Serveres med kartoffelmos, ris eller flûtes og grøn salat.
Ølben
Opskrift på ølben lavet med 12 revelsben, mørk øl, laurbærblad, peber, salt, timian, bouillonterning og vand. Benene saltes og trækker, koges i øl og krydderier, steges og serveres med brunede kartofler og grønlangkål.
Ølbraiseret svineskank
Opskrift på langtidsbraiserede svineskanke i ølmarinade med krydderier, grønsager og appelsin. Serveres med en lækker sauce lavet på skyen fra braiseringen.
Øl-brassieret oksebov med kartoffelmos
Oksebov i gryde med grøntsager og øl. Langtidsstegt oksekød med saftig marv, serveret med kartoffelmos og sauce. Perfekt til en hyggelig aften med en god øl eller rødvin.
Øl-i-røven-kylling
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Øllebrød med syrnet ingefærfløde
Øllebrød med syrnet ingefærfløde - en skøn dessert med rugbrød, øl, ahornsirup og citronsaft. Serveres med en lækker ingefærfløde. Let at lave og perfekt til kolde vinterdage.
Ølmarineret flanksteg
Flanksteg eller flanksteak er et fladt stykke kød fra oksens mavemuskel. Det bliver rigtig godt, når det marineres og langtidssteges
Ølmarineret oksefilet
Opskrift på saftig oksefilet marineret i lagerøl og soja. Kødet marineres i 8-10 timer og steges efterfølgende i ovnen. Serveres med en lækker sauce lavet af marinaden.
Ølstegt svineskank
En opskrift på langtidsstegt svineskanke med rodfrugter og øl. Skankene skæres og krydres, og steges i ovnen i ca. 2 ¼ time. Serveres med urter og tilbehør som rugbrød, sennep og hakket persille.
Ølstegt svineskank og vingelé
Svineskankene får sprød svær og en lækker stegesky, som blandes med kogte linser. Desserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce
Ørred bagt med timian og citron
Er du på jagt efter en god måde at tilberede ørred på. Vælg denne opskrift af for den er velsmagende J Hel ørred er helt klart en livret for fiskespisere
Ørred eller knurhane grillet i folie
Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing.
Ørred i aluminiumsfolie
Opskrift på trækulsgrillet fisk med persille og tomat. Filetér ørreden og læg den på folie med olie, salt, peber, persille og tomat. Pak ind og grill i 10-12 min på hver side. Server med flûtes og grøn salat.
Ørred i folie
Lækre ovnbagte ørreder med persille, tomater, champignons og citron. Nem at lave og perfekt til en sommeraften på grillen eller i ovnen.
Ørred i sennepssovs
Ørred i sennepssauce. Der hører nye kartofler til. Tilberedningstid: ca. ½ time
Ørred med mandler - mikroovn
En opskrift på stegte ørreder med smør og mandler. Fisken vendes i hvedemel og steges i mikroovnen med smør, mandler, salt og peber. En hurtig og lækker ret!
Ørred med porrepuré
En lækker opskrift på ovnbagt ørred med sennepskorn og porremos. Fisken marineres med sennepskorn, salt og estragon før den bages i ovnen. Porrer koges møre og blendes med smør til en lækker mos. Server med kartofler, salat og flûtes. Bon appétit!
Ørred, baconsvøbt med tomatsalsa
Servér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris til som hovedret. let fisk og sund mad
Ørred, varmrøget rilette med tomatsalsa og marinerede asparges
Fisk uden ben i - og så er det meget lækkert og ligner en restaurationsanretning ...
Ørreder fra Midtjylland
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Ørreder med persillesmør +Arme riddere med brombærsoftice
Ørreder med persillesmør og spinatsalat. Citrus dressing til. Serveres med kartofler. Arme riddere med brombærsoftice som dessert. Kan også tilberedes i mikroovn. Energiindhold pr portion: 2418 kJ.
Ørredfilet med tzatziki
En fiskeret med smag fra Middelhavet. Den nordiske fisk får selskab af tzatziki fra Grækenland og tapenade fra Frankrig.
Ørredrulle med spinat
Opskrift på en lækker og let ørredmousse med ferskrøget laks og dampet spinat. Perfekt til en let frokost eller forret.
Østers bagt med hvidløg
Ostriche all’italiana eller østers bag med hvidløg er en italiensk inspireret skaldyrsret. Retten kan både serveres som hovedret eller som antipasti / forret, måske med et glas hvidvin til.
Østershatte med fløde + Frittata med pasta
De velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke flûte til. Den sprøde pasta-rede bages i ovnen med cherrytomater, peberfrugter og fetaost.
Østers-raclette
Opskrift på luksus østers spinat gratin med pecorino ost. Spinat og skalotteløg svitses med persille og Pernod, toppes på åbnede østers med cremefraiche og pecorino ost, gratineres og serveres med flûtes.
Østrigsk gullasch
En opskrift på gullasch med mørt oksekød, løg og hvidløg, kogt i bouillon og krydret med merian. Serveres med kartoffelmos eller makaroni.
Østrigsk kuskesuppe
Opskrift på hønsekødssuppe med marvben, suppehøne og svinehjerte. Koges i 2 liter vand med grønsager og krydderier i ca. 2 timer. Server med landbrød og smør.
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...