Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Forret
1
Økologisk laks
Hyldeblomstvinaigrette, lune beder, stikkelsbær, samt krydderurteolie, rogn og blomkål
Øldampede muslinger
En lækker opskrift på muslinger stegt med grøntsager i olie og smør, tilsat øl og evt. piskefløde. Server med pommes frites eller pasta. Friskhed testes på muslinger ved at banke dem.
Ølmarineret laks
Opskrift på laks marineret i porter og lime, serveret med groft brød og røræg med porter og purløg. En lækker og let ret med masser af smag.
Ørred med fennikel og tomat
Opskrift på stegt ørred med fennikel og tomater. Steg ørreden i olivenolie og krydr med salt og peber. Rist fennikel og hvidløg, tilsæt tomater og koriander. Server med brød.
Ørred, baconsvøbt med tomatsalsa
Servér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris til som hovedret. let fisk og sund mad
Ørredmousse på salatbund
En lækker opskrift på ørredmousse med friskpresset limesaft, cremefraiche og ufarvet kaviar. Serveres med forskellige salater og ristet hjertebrød. Kan laves dagen før og er fryseegnet.
Ørredrogn på blinis
Nem forret, som er med til at kaste kulør over en smagfuld oplevelse til fornøjelse for dine gæster. Find opskrift og ingredienser her
Ørredsalat
En opskrift på røget ørred med dijonsennep og peber, marineret i olivenolie og citronsaft. Perfekt som forret eller let hovedret.
Ørredsalat med spinat
En opskrift på røget ørredssalat med dijonsennep, olivenolie og frisk spinat. Blandes med peber og citronsaft, og stilles koldt før servering.
Østers - Nori - Sesam - Soya
Sprøde og bløde østers med en kompleks kinesisk smag. Dyppet i beignetdej og friteret til sprødhed, serveret med soya sirup. En lækker appetizer.
Østers - Rødbede - Pistacie - Persille
Opskrift på Parisernæse med rødbedegele, østers, pistacienødder, olivenolie og persille. Geleen laves af rødbedesaft og gelatine, som støbes i glas og serveres med de øvrige ingredienser. Smagsoplevelsen beskrives som hav og jord, hav og himmel.
Østers - Yoghurt - Citron - Mynte
Opskrift på lækre østers med yoghurtskum og citron. Perfekt som appetizer. Lav yoghurtskum, top hver østers med det, citronskal, mynte og citronfilet. Server med en citronskive til.
Østers "Bloody Mary" i 5. version!
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Østers "spaghettinis piquante"
En eksotisk appetizer lavet med grofthakkede østers og agar agar, serveret på suppeskeer med chili, kapers, cornichon, skalotteløg, persille og olivenolie. Perfekt til 10 personer.
Østers bagt med hvidløg
Ostriche all’italiana eller østers bag med hvidløg er en italiensk inspireret skaldyrsret. Retten kan både serveres som hovedret eller som antipasti / forret, måske med et glas hvidvin til.
Østers Bloody Mary
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx appetizer
Østers Bretagne
Opskrift på lune østers med calvados-sauce og kørvel. Serveres i rensede skaller og drysset med kørvel.
Østers Croustillant med syltet porre
En grænseløs appetizer med østers, porre og chili fyldt i små forårsruller af filodej, friteret til perfektion og serveret med porrepynt. Tilberedning til 10 personer.
Østers grillet i egen skal med grov sennepsmarinade
Opskrift på grillede østers med fiskesennep, forårsløg og smør. Østers åbnes og marineres i sennep og saft, toppes med forårsløg og smør, og grilles i 1-2 minutter. Serveres evt. på groft salt. Passer til 4 snacks.
Østers i butterdejsforme
Opskrift på østers i butterdej med en lækker flødesauce. 20 østers og 8 butterdejsforme bruges til denne ret, som serveres straks efter tilberedning.
Østers i persille med chorizo crouton og vagtelæg
En fortryllende appetizer med persillegele, chorizo crouton og østers i en skøn kombination af smag og tekstur. Perfekt til en eksklusiv forret eller som en lækker snack.
Østers i sprød brød-raviolo med citron-persillemarmelade
En opskrift på sprøde østersraviolier med citronpersille, der serveres med cistrupersillemarmelade. En lækker og sprød appetizer, perfekt til enhver festlig lejlighed.
Østers i trøffelcreme med trøffelchips
Opskrift på besættende appetizer med østers. Trøffelcreme med østers og æggeblommer, bagt i forme. Serveres med sprøde trøffelchips og purløg. Tilberedningstid ca. 3 timer. Til 5 personer.
Østers i Vandmelongelé med peberrodschiffon
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx lækker østers
Østers med citron, persille og rugbrødsflager
En lækker forret med østers og sprøde rugbrødsflager, drysset med persille og citronolie. En festlig start på nytårsmenuen.
Østers med jordnødder og endive
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Østers med peberrod
Opskrift på østersruller med oksekød, pære og peberrod. Okseskiver marineres og ruller med østers, pære, peberrod og purløg. Server med olivenolie og hvidløg.
Østers med røget rapsolie og karamelliseret citron
En opskrift på kold og kølig appetizer med østers, røget olie, citrus og croutons. Pyntes med karamelliseret citron og vild brøndkarse. Passer til 4 personer.
Østers og Kaviar - Mandarin, lardo og selleri
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx østers
Østers på stegt polenta med anistragthatte og fennikelcrudité
En lækker tapas/appetizer med polenta, østers, svampe, parmesan og fennikelcrudité. Nyd den bløde, smygende og lakridsede smag med bid.
Østershatte med fløde + Frittata med pasta
De velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke flûte til. Den sprøde pasta-rede bages i ovnen med cherrytomater, peberfrugter og fetaost.
Østersravioli, "BBQ" med grøn bønne-kapers salsa
En lækker opskrift på østersravioli med BBQ-sauce og bønne-kapers salsa. Tun og østers pakket sammen, toppet med BBQ-dressing og salsa. Serveres med løgringe og oregano.
Østerssvampe med limecreme
En lækker opskrift på svampestuvning med østerssvampe og lime. Serveres med ristet rugbrød og pyntes med frisk persille. Let og velsmagende!
Østerstatar i glaskålsravioli med sødskærm og brøndkarse
En sprød og krydret appetizer med østers, fisk og glaskålsskiver. Perfekt til forret eller snack.
Østerstatar med tomat-iscreme, ristet hvidløg og sprødt kyllingeskind
En kreativ og elegant appetizer med østers, tomat-is creme og sprødt kyllingeskind. Perfekt til en gourmet aften med smagsnuancer i fokus.
Østerstortilla med vinaigrette af sprød serrano skinke og æble
Østerstortilla med vinaigrette lavet af østers, kartoffel, løg, olie, æg, sherryvinaigre, serrano skinke, æble og purløg. En forbløffende appetizer til 4 personer.
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...