Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tilbehør
1
2
Æ´kage
En opskrift på lækre kardemommelagkager, der er bløde og luftige. Dejen består af bl.a. sødmælk, gær, kardemomme og yoghurt. Efter hævning formes dejen til små brød, pensles med æg og bages i ovnen - perfekte til hyggestunder med kaffe.
Æble- daddel- sellerisalat
En frisk og frugtig salat med bladselleri, dadler, æbler og pistacienødder. Dressingen består af honning, youghurt og frisk mynte. Serveres afkølet drysset med hakkede pistacienødder.
Æble- og kålsalat
En opskrift på sommersalat med hvidkål og æble, serveret med en lækker yoghurtdressing. Let og frisk tilbehør til enhver ret.
Æble- og rødbedepuré
En lækker rødbedepuré med æbler, løg og krydderier, perfekt til fx. "benløse fugle" eller vildt. Let at lave og fyldt med smag.
Æble- og sellerisalat
En frisk og lækker salat med æbler, bladselleri og en syrlig flødedressing. Let at lave og perfekt som tilbehør til enhver ret.
Æble, gulerod og valnøddesalat
Opskrift på æble-gulerodssalat med valnødder og mayonnaise. Skiver af æbler og revne gulerødder blandes med hakket valnødder og mayonnaise for en lækker og sund salat. Let at lave og fyldt med smag.
Æble,- gulerod,- og valnøddesalat
En lækker salat med æbler, gulerod, valnødder og mayonnaise. Let og frisk smag.
Æble. bagt i butterdej
Sjovt og anderledes tilbehør til for eksempel kalvesteg, mørbrad eller lignende. Retten er meget let at lave i det opskiften kun indeholder æble og butterdej. Så kan det næsten ikke blive lettere.
Æble/peberrodsauce
En opskrift på Belle Boskop æble sauce med frisk revet peberrod. Æblerne dampes og pureres med vand og sukker, og peberroden tilsættes for ekstra smag. Perfekt til servering med skinke.
Æble-abrikos chutney
En opskrift på en lækker chutney med æble, abrikoser, tomater, peberfrugt og løg. Krydret med mynteblade, sennepspulver og brun farin. Perfekt tilbehør til ost eller kødretter.
Æble-abrikoschutney -
En opskrift på en lækker og krydret æblechutney med løg, krydderier og abrikoser. Perfekt til kød, postejer og terriner. Balanceret mellem det søde og det sure.
Æblebrød
Opskrift på grov æblebrød med knækkede hvedekerner. Hvedekernerne blødgøres i kogende vand, gæren opløses i mælkeblandingen, og æblerne rives groft i dejen. Brødene formes, hæver og bages sprøde i ovnen.
Æblechutney
Kog selv en god og krydret chutney med æbler som basis. Chutneyen er lækkert tilbehør til koldt kød, stege, gryderetter og kraftige oste
Æblechutney 2
En opskrift på hjemmelavet chutney med tomater, æbler, løg, rosiner, ingefær, salt, farin, æbleeddike, sennepsfrø og laurbærblade. Simrer i et par timer og hældes på rene glas.
Æblecider-salat med dressing af smeltet camembert
En lækker vintersalat med camembert-dressing, croutoner og æble. Let at lave og perfekt til en hyggelig middag.
Æbledressing
Opskrift på dressing med æblecider, olie og mynte. Bland æblecider og olie, krydr med mynte. Server til salat eller grøntsager.
Æble-gulerods-salat
En lækker opskrift på æblesalat med gulerødder. Rør 3 æbler og 2 gulerødder sammen med sukker i en skål. Let og sundt!
Æblekompot
En opskrift på æblemos med rosmarin, lavet af 10 æbler, sukker og frisk rosmarin. Æblerne koges til mos med sukker og rosmarin, derefter tilsættes skåret æble og afkøles. Serveres køligt.
Æblekompot 1
Æblekompot med hjemmelavet vaniljesukker og citron. Simpelt og velsmagende tilbehør til desserter eller som topping på tærter. Kan nydes med det samme eller opbevares i køleskabet i op til tre dage. Lavet med Golden Delicious, Reinetter eller Reine des Reinettes æbler.
Æblekompot 2
En lækker æblekompot med smør, balsamicoeddike og pinjekerner. Perfekt som tilbehør til både kødretter og desserter. Let og hurtig at lave.
Æblekompot med karry
Opskrift på æblekompot krydret med karry. Skiver af Cox Orange æbler steges i karrysmør, hvorefter piskefløde tilsættes og koger ind. Kan serveres som tilbehør til fisk. Kan også laves med kokosmælk i stedet for fløde.
Æble-kvæde kompot
En lækker kvæde- og æblekompot med vanilje og citronsaft. Perfekt til festlige lejligheder med varm gåselever eller vildt. Let at lave og fyldt med smag.
Æble-løgbrød
En opskrift på æble-løg brød: Dej med gær, vand, olie, salt, honning, grahamsmel og hvedemel. Dejen hæver og rulles ud, fyldes med æbler og løg, formes og bages i ovnen. Kan fryses og tøs op igen.
Æblemos med peberrod
En opskrift på æblemos med peberrod. Æbler koges møre og blendes til en lækker mos med friskrevet peberrod for ekstra smag. Let og sund dessert eller tilbehør.
Æblemossalat
En opskrift på æblemos med peberrod. Æbler koges til mos, smages til med revet peberrod og sukker. Pyntes med høvlet peberrod og bruges som garniture.
Æblepeberrod
Æble-peberrodssauce lavet af møre æbler kogt med vand og smagt til med reven peberrod. En lækker sauce til oksekød, vildt, frikadeller og medisterpølse.
Æblepuré med peberrod
En opskrift på dampede Belle de Boskop æbler med citronsaft, smør og frisk peberrod. Serveres med sort peber og evt. lidt melis.
Æbler i calvados
En opskrift på bagte æbler med calvados. Æblerne skæres i både, arrangeres i et fad, og bages i ovnen. Calvados hældes over og det serveres som tilbehør, især godt til fasan.
Æbler med abrikosmarmelade, bagte
Lækker dessert med æbler, havregryn og abrikosmarmelade, gerne uden sukker. Da desserten laves med sukkerfri marmelade og man kan bruge sødemiddel kan desserten godt spises af diabetikere.
Æbler med ribsgele
Opskrift på dampede æbler med sukkerlage og ribsgele. Æblerne dampes møre i sukkerlagen og serveres med lidt ribsgele. En simpel og velsmagende dessert.
Æbler med rødkål og kanel
En anderledes opskrift på tilbehør til julemiddagen, hvor æbler fyldes med kanelblandet sukker og rødkål. Dekorativt og spændende til din festlige middag.
Æbler og svesker i hyldebærsaft
Opskrift på hyldebærsaftet æbleringe med svesker. Æblerne skæres i ringe og trækkes i hyldebærsaft, mens sveskerne trækkes i en lage af hyldebærsaft og citron. Serveres til dyrevildt.
Æbler til jævning af sauce
En opskrift på at bruge æbler som erstatning for meljævning i saucer til forskellige retter som vildt, kød og kylling. Nemt og giver en god smag.
Æbleragout
En lækker opskrift på stegte æbler, løg og blommer med ahornsirup og lidt salt. Ideel som tilbehør til andesteg, kalvesteg eller lammesteg. Let at lave og fyldt med smag.
Æble-rødbede salat
En frisk og sund salat med æbler, rødbeder, glaskål og forårsløg. Dressingen af olie, vand, sennep og hvidløg giver en skøn smag. Pynt med blåskimmelost og persille. Server gerne efter 30 minutters træk.
Æble-rødbedesalat
En lækker rødbede-æblesalat med peberrod dressing og græsk yoghurt. Perfekt som tilbehør til frikadeller eller som en frisk salat på egen hånd.
Æblesalat med avocado og lune gedeostebrød
En frisk og sund salat med vilde ris, pasta, æbler, avocado, gedeost og vårsalat. Serveres med ristet brød og en lækker æble- og valnøddeolie-marinade. Bon appétit!🥑🍎🥗
Æblesalat med fennikel
Server denne friske og sprøde salat som forret eller tilbehør. Drys evt. med ristede hasselnødder eller valnødder
Æblesalat med linser fra Puy
En lækker og krydret opskrift på linsesalat med Puy-linser, sennep, citron, persille, rødløg, fennikel og æbler. Perfekt som en let og sund ret til en sommermiddag.
Æblesauce
En lækker æblesauce med hvidvin, skalotteløg og timian, perfekt til lyst kød eller fisk. Let at lave og fuld af smag.
Æblesauce - mikroovn
En nem og hurtig opskrift på æblemos til retter med svinekød. Æbler koges i mikroovn og moses med sukker. Velegnet til mikroovn med 750 watt nytteeffekt.
Æblesauce 2
Opskrift på fiskefondue-sauce med løg, æble og sennep. Løg og æble svitses i smør, tilsættes bouillon og jævnes med majsstivelse. Tilføj fiskesennep, salt og peber. Perfekt til fisk og fiskefrikadeller.
Æblesauce med agurk
En lækker BBQ-sauce med æble, løg og syltede agurker, blandet med syrnet fløde, mayonnaise og peberrod. Perfekt til fondue, grillet kød eller frikadeller.
Æble-sellerisalat med nødder
Der er brugt både blancheret knoldselleri og rå bladselleri i salaten. Sammen med æbler og nødder giver det masser af sprødhed
Æblesirup 2
En opskrift på æblesirup lavet af friske æbler, sukker, citron- og appelsinsaft og maizena. Perfekt til bagværk, desserter eller som topping på is. Kan opbevares i køleskab.
Æblesmør
Æblesmør lavet af skrællede æbler, æblecider, krydderier og sukker. Simrer i flere timer, indtil det bliver tykt og mørkt. Perfekt som pålæg på brød. Opbevares i køleskab eller fryser. Kræver tålmodighed og omhyggelig røring.
Æblesnitter eller æblemos i trykkoger
En opskrift på æblesnitter, hvor æblestykker lagvis koges med citronsaft og sukker. Kan serveres som æblemos eller drysset med sukker.
Æble-zucchini salat
En frisk og lækker æble-zucchinisalat med basilikum dressing. Nem at lave og perfekt til både frokost og som tilbehør. Serveres afkølet.
Æg- og peberfrugtsalat
En simpel opskrift på en lækker peberfrugtsalat med æg, oliven og kapers. Serveres med en frisk citronoliedressing. Perfekt som let frokost eller som tilbehør til aftensmaden.
Æg-citron sauce - Avgholemono
En opskrift på en lækker og cremet sauce med smør, hvedemel, bouillon, æggeblommer, citronsaft og persille. Perfekt til både kød, grøntsager og fisk. Følg trin for trin instruktionerne for at opnå den perfekte konsistens og smag.
1
2
1
2
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Prøv med rødvin, det kan også blive godt.
Tina Jacobsen
kan man bruge andet end portvin, vi er ikke lige nogle af dem der er favoritter af det nemlig ; )
Oscar Alsing Ferreira
En fan anbefalede mig denne natmad. Den er virkelig god!
madABC.dk
Ja, i almindelig varmluftovn, evt med lidt længere tid.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Bliver en del af USA
Bliver selvstændigt
Bliver overtaget af Rusland
Bliver i Rigsfællesskabet
Vi skal spare de 9 milliarder årligt
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...