Logo

Andebryst med granatæblesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Granatæblerne er ikke tilgængelige hele året, men den helt vidunderlige tykke, syrlige sirup kan fås. hele året i mellemøstlige butikker. En meget brugt ting i det iranske køkken til at give fylde, sødme og syrlighed til sammenkogte retter. Siruppen er mahognibrunrød og smager dejligt i sig selv, den bruges lidt på samme måde som tamarind.
Beregn et halvt stort andebryst pr. næse.
Lad dem marinere i en lage af:

2 spsk granatæblesirup,
1 spsk tamari,
knust sort peber,
et helt pillet hvidløg,
en spsk finthakket ingefær,
lidt finthakket rød chili
3 spsk sherry.

Steg dem i et lille fad, sammen med lagen ved 200ºC i ovnen til overfladen er brun, og brystet giver en anelse efter, når man trykker på det, cirka 10 min., men hvis de er store så længere.
Lad dem trække i ti minutter under folie.
Skær brysterne i tynde skiver og server dem med lagen, hvidløgene og en stribe frisk granatæblesihlp over.
Det smager dejligt med en sprød salat med friskkorilmder, og basmatiris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her