Logo

Kæmperejer med chili og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 stk tigerrejer
1-2 stk chili
½ l. solsikkeolie
½ l. olivenolie
1 bundt persille
6 fed hvidløg
1 citron

Rejerne ordnes, og strengen fjernes. Tør rejerne af på et klæde.
Olien blandes, og hvidløg tilsættes, når olien er varm.
Dernæst kommes rejerne i ca. 1 - 1 ½ minut.
De tages op og lægges i en skål.
Persille vaskes og tørres. Chili renses og hakkes sammen med persille.
Det skal derefter ned i olien i ca. 30 – 50 sek.
Det tages op med en hulske og kommes over rejerne sammen med lidt olie, som sigtes over rejerne.
Det krydres til sidst med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her