Logo

Fyldt skinkeschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler af inderlår (ca. 500 g)
2 spsk dijonsennep
8 skiver emmentalerost
1 håndfuld friske basilikumblade
smør til stegning

Bank schnitzlerne 1 cm tynde mellem 2 stykker pergamentpapir.
Smør dem med sennep på den ene side. Læg ost og basilikum på.
Fold kødet over fyldet og luk med kødpinde.
Krydr med salt og peber.
Brun kødet i smør 1 min. på hver side ved stærk varme.
Steg videre på middelvarme, ca. 4 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her