Logo

Bagt laks med løgkompot og stegt broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt laks med løgkompot og stegt broccoli

 

Sund og slank med velsmag

 

#

Tilberedningstid: 35 minutter. Koge/stegetid: 1 time, 25 minutter. Ikke fryseegnet (1 person)

 

#

170 g laksefilet med skind

5 g mandler

kørvel

salt og peber

 

Løgkompot:

125 g løg

50 g kørvel

1 tsk olie

salt og peber

 

Stegt broccoli:

125 g broccoli

15 g ingefær

½ tsk olie

5 g spidskommen

salt og peber

*

 

Bag laksen med skind på bagepapir i ovnen ved 120 °C i ca. 15 minutter.

Hak mandlerne.

Skyl, slyng og pluk lidt kørvel til pynt.

Pil skindet af den bagte laks - når det løsner sig nemt, er laksen færdig.

Kom salt og peber over den bagte laks og anret med mandler og frisk kørvel og en klat løgkompot ovenpå.

Spis stegt broccoli til.

 

Løgkompot:

Pil og hak løg.

Skyl, slyng og hak kørvelen.

Steg løg i olie og lad simre i ca. 1 time.

Rør den friske kørvel i løgkompotten, når den er afkølet og smag til med salt og peber.

 

Stegt broccoli:

Skyl broccoli og skær i buketter.

Skræl ingefær og skær i strimler.

Steg broccoli i olie, tilsæt ingefær og spidskommen og smag til med salt og peber.

 

Tips: Lav endelig en større omgang løgkompot, den kan bruges til sandwich, wraps og lignende.

Kalorier: 596 kcal. Protein 47 g (32%). Kulhydrat 32 g (18%). Fedt 33 g (50%) Fibre 9g.



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her