Logo

Hjortefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket hjortekød
250 g hakket flæskekød
1 lille fint revet løg
salt
peber
et par knuste enebær
50 gram hvedemel
æg
1 dl mælk
 
Bland 500 gram hakket hjortekød med 250 gram hakket flæskekød.
Tilsæt 1 lille fint revet løg, salt, peber, et par knuste enebær, 50 gram hvedemel, æg, 1 dl mælk, rør og form så frikadellerne.
Lad farsen hvile ca. 30 min.
Steg dem gyldne og lækre på stegepanden i rigeligt fedtstof.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her