Logo

Brunkål med flæsk og pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg flæsk i alt, gerne halvt fersk og halvt røget.
1 lille hvidkålshoved
3 dl kogende vand
fedstof
salt
kulør

Kødet skæres i mindre stykker og brunes i fedtstof, når det er godt brunet tages det op.
Nu brunes kålen,som er snittet i tynde skiver, sammen med ca 3 spsk sukker , salt og kulør.
Når kålen er brun og fedtet, lægges flæsket i, og det kogende vand tilsættes.
Derefter småkoger kål og flæsk under låg i ca 1 ½ time
Så smages det til og serveres med sennep og groft rugbrød evt- rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 5.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
32011-12-2009 17:18:52 anders
Øh.hva´med pølsen?

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her