Logo

Stegt gåse- eller andelever - Foie gras

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

400 gram foie gras
Salt og peber

På en meget varm, tør pande vendes foie grasskiver a 1 cm i 1 min. på hver side. Tages af panden når de er brune, og lægges til tørre. Stykkerne overhældes derefter med nogle dråber vineddike.

TIPS: Den varme foie gras kan serveres med hindbæreddike sauce eller trøffelsauce. Kan også serveres på grøn salat eller med smørstegte både af blod ferskener. Vær opmærksom på at foie grasen er absolut fri for galde (grøn overflade fjernes).
Foie gras importeres fra Frankrig, Ungarn og Israel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her