Logo

Rødvinssauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ tsk tørret timian
1 ½ tsk tomatpuré
1 løg
2 oksebouillontern
2 dl rødvin
2 dl vand

 
Svits løget i et par minutter med noget fedtstof og tilsæt så, timian, puré, 1 bouillonterning, 1 dl vand og 1 dl rødvin.
Lad det spilkoge i ca 20 min.
Tag en sigte og si "klumperne" fra og smid dem væk.
Kom væsken tilbage i gryden og tilsæt så 1 dl vand, 1 dl rødvin og 1 buillonterning.
Kog det op og smag til med salt.
Til sidst skal det jævnes hvis man har lyst.
 

Tips: Det tager lidt lang tid at lave den, men den er det hele værd.

Prøv den sammen med et stykke rødt kød og du spiser aldrig anden sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her