Logo

Tandoori Kalkun/Kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunbryst i passende stykker

Lage:
1 citron
hvidløgspulver eller hvidløg
½ liter yoghurt naturel
3 tsk salt
1 tsk paprika med top
1 tsk stødt ingefær med top (ground ginger)
2 tsk stødt koriander med top (Dhaniya)
¼ glas tandoori pasta (3-4 spsk)
1 spsk tandoori masala

Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget. Kødet stilles køligt i 8-48 timer.
Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150ºC.

Serveres med ris og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her