Et herligt fyld af bl.a. gedeost og soltørrede tomater på en skive sesamgrillet fisk. Rullerne passer også til grillstegt lammekød og på en buffet.
1 squash
1 aubergine
olivenolie
urtesalt
grøn salat
4 skiver fisk (eller kød) velegnet til grill
sesamfrø
Fyld:
75 g blød gedeost
6 soltørrede tomater i marinade
1 ¼ dl mager kvark eller fromage frais
1 presset hvidløgsfed
frisk basilikum
Skær squash og aubergine i 8 skiver hver på den lange led, ½-1 cm tykke.
Pensl dem med olivenolie og drys med urtesalt.
Skær tomaterne i små stykker og mos osten.
Bland alle ingredienserne til fyldet.
Grillsteg kød eller fisk, hvis det skal serveres til.
Grillsteg squash- og aubergineskiver på en grillpande på komfuret.
Strø sesamfrø over.
Læg aubergineskiverne på squashskiverne og fordel fyldet over dem.
Rul dem sammen og fæst dem med en tandstikker.
Læg dem på smukke salatblade.