Logo

Jordbær/melonsalat med citrussauce og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Ad libitum.

2 modne gule eller grønne meloner, sorten er mindre vigtig, bare man får fat i nogle gode søde meloner
750 g danske sommerjordbær om muligt
2 dl appelsinsaft
nogle kviste citronmelisse
200 g mascarpone (italiensk flødeost med meget tyk konsistens)
eller cremefraiche 38 %
2 dl akaciehonning

Skær melonerne i mindre stykker efter at have skrællet og udkernet dem.
Skyl og nip jordbærrene og bland dem med melonerne.
Vend begge dele med appelsinsaft.
Anret dem i små krukker eller skåle, kom en klat mascarpone over og overhæld med akaciehonning ved servering.
Pynt med citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her