En lækkerbisken til de kaloriebevidste. Den fedtfattige fiskefilet bliver dejlig velsmagende og saftig i folien
4 rødfiskefilet à 150 g.
(oliven)olie
salt, peber og citronsaft.
4 stilk basilikum
4 stilk persille
20 cherrytomater
20 grønne oliven
*
A. 4 stykker alufolie (a 40 x 40 cm) smøres med olie.
På hvert stykke lægges 1 rødfiskefilet.
Fisken krydres med salt, peber og citronsaft.
B. 1 stilk basilikum og 1 stilk persille lægges på fisken.
5 cherrytomater og 5 grønne oliven lægges på hver filet.
C. Luk alufolien, så der bliver 4 små pakker.
Grill dem på den middelvarme grill i 8-9 minutter uden at vende dem.
Pr. portion: 29 g protein, 12 g fedt. 3 g kulh. = 240 kcal – 1008 kJ