Logo

Filetto di manzo alla sardo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

Fyld:
1 bdt persille
10 basilikumblade
2 salvieblade
3 spsk reven parmesan
50 g rasp
salt og peber
75 g mild ost (fx. pecorino)

Kødet:
800 g kalvefilet
150 g skinke i skiver
2 salvieblade
2 kviste merian
2 spsk olivenolie
Yderligere:
Køkkensnor
1 dl tør rødvin

Krydderurterne hakkes fint og blandes med parmesan, rasp, salt og peber. Osten skæres i fingertykke skiver. Fileten skæres halvvejs igennem. Åbningen fyldes med parmesan-blandingen samt osteskiverne. Kødet vikles sammen og ombindes med skinke, dertil anvendes køkkensnor. Ovnen forvarmes til 180ºC. Salvie- og merianblade bages af i bradepande i lidt olie sammen med kødet som brunes godt på alle sider. Bradepanden sættes på nederste rille og kødet steges ca. 30 min. Hviler herefter 10 minutter. Vinen koges op i lille gryde sammen med stegeskyen og en anelse vand. Bouillonen koges let ind og serveres til kødet som er skåret i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her