Logo

Kalkun i hvidvin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6-8 personer. Trykkoger: 15-20 min. - alm. gryde: ca. 45 min.

# Ingredienser

1 minikalkun (2-3 kg)
50 g smør/margarine
4 skiver bacon, I tern
2-3 løg, i ringe
1 gulerod, i skiver
250 g champignon, i skiver
3 dl hvidvin, tør
1 laurbærblad
½ tsk basilikum
salt, peber
1 dl bouillon (vand + suppetern)
¾ dl piskefløde/cremefraiche

* Tilberedning

Parter kalkunen i serveringsstykker og brun dem i fedtstoffet.
Svits bacon, løg, gulerod og champignon med, når kødet er brunet.
Tilsæt hvidvin og krydderier.
Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog skyen igennem med bouillon og fløde.
Server små kogte kartofler og bønner, løse ris eller flûte til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her