Nyd de friske og frugtige
meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk
og lyst kød.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 8-10 min.
#
300 g laksefilet
½ spsk olie
½ melon
(cantaloup, netmelon, honningmelon)
2-3 forårsløg
Marinade:
½ spsk farin
½ spsk soja
1 tsk fintrevet limeskal (øko)
1 spsk limesaft
1 spsk olie
salt og peber
Tilbehør:
brød eller nye kartofler
*
Pisk marinaden sammen.
Befri melonen for frø og skræl, og skær den i terninger.
Drys dem med lidt salt.
Krydr laksen med salt og peber, og steg den på en varm pande
med olie i 3-5 min på hver side - først på skindsiden.
Anret med melonstykker, dryp marinaden over, og drys med
fintsnittet forårsløg.
Server med brød eller friskkogte kartofler.