Logo

Blomkålsgryde med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsgryde med pølser er en rigtig vinterret, lavet på simple men lækre grøntsager, samt pølse naturligvis. Retten er meget nem at lave til aftensmad. Server gerne med kartoffelmos

 

 

2 små kartofler
2 små gulerødder
50 g frisk blomkål
50 g mager pølse
75 g ærter
1 tomat
2 spsk hakket persille

*
 
Skrab kartoflerne og gulerødderne.
Skær dem og blomkålen i mindre stykker.
Læg det hele i en gryde.
Hæld lidt vand ved og drys salt på.
Kog gryderetten under låg i ca. 10 min.
Pølsen skæres i stykker og tilsættes sammen med ærterne.
Kog yderligere 5 min. eller til grønsagerne er næsten møre.
Tilsæt tomaten skåret i kvarte og rigeligt med fint hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her