Logo

Risbar med tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risbar med tranebær

 

Du kan nemt lave dine egne snackbarer med kondenseret mælk og riskiks. Vi har givet dem en topping af hvid chokolade og yoghurt.

ca. 20 stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 20 min.

 

#

125 g kondenseret mælk (½ dåse)

3 spsk kartoffelmel

150 g soltørrede tranebær

100 g riskiks

100 g smør

 

Topping:

75 g hvid chokolade

2 spsk græsk yoghurt 10%

*

 

Pisk kondenseret mælk sammen med kartoffelmel, og tilsæt tranebær.

Smuldr riskiksene i blandingen, og tilsæt smeltet smør.

 

Hæld blandingen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og bag i ca. 20 min. ved 175 °C.

Afkøl, og skær ud i ca. 20 små barer.

 

Hak den hvide chokolade, og smelt den i en skål over et lunt vandbad - det må ikke være kogende.

Rør forsigtigt den smeltede chokolade sammen med yoghurt, og sæt en klat på hver risbar.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her