Logo

Chilibrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
5 dl mælk
1 pk. tørgær (12 gram)
1 tsk salt
1 tsk sukker
13-14 dl hvedemel
1 ds grøn chili ELLER 1-2 friske chili

Pensling:
1 æg
3 dl revet ost

Olie og mælk varmes op til 45°C.
Gær, salt og halvdelen af hvedemelet blandes i, og æltes godt.
Tilsæt chili og det meste af melet, idet der dog gemmes 1 dl hvedemel til formning af brødene.
Lad dejen hæve i 30-40 min. til dobbelt størrelse.
Form dejen til 20 bollder, og lad dem efterhæve i 30 min.
Bollerne pensles med æg, og osten strøs over.
Bages ved 250°C i 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her