10 g smør
4 skiver bacon
500 g forkogt medisterpølse
2 løg
1 stor grøn peberfrugt
2 spsk hvedemel
3 dl æblecider
1 spsk worcestershire sauce.
Majslåg:
65 g majsmel (ikke Maizena)
50 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 æg
25 g smeltet margarine
6 spsk mælk
Smelt smørret på en pande.
Klip bacon i stykker og steg det sprødt.
Brun pølsen i fedtstoffet på panden.
Tag den op og skær den i mundbidder.
Pil løgene og rens peberfrugten.
Hak begge dele groft og svits det på panden.
Drys melet over og spæd med cider.
Lad det koge i 3 minutter.
Kom pølsestykkerne i og smag til med worcestershiresauce, salt og peber.
Hæld pølseblandingen op i et dybt ovnfast fad (ikke over 20 cm. i diameter).
Bland de tørre ingredienser til låget i en skål.
Pisk æg, smeltet margarine og mælk sammen og rør det i skålen.
Dejen skal være tyk, men uden klumper.
Hæld den over pølserne og bag retten i en varm ovn ved 220°C i 20-25 minutter, til majsen er gylden og gennembagt.