Logo

Udskæring af culotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udskæring af culotte

 

Kød skal som hovedregel skæres på tværs af kødfibrene. Så er det nemmest at tygge og forekommer derfor mest mørt.

I de fleste stege går kødfibrene på langs af stegen – den samme vej hele vejen igennem stegen.

 

Men sådan er det ikke med culotten.

På en culotte vender fibrene halvvejs, eller de stråler fra spidsen af stegen som en vifte.

Det er nemmest at se på den rå steg, og du skal se på kødsiden – ikke fedtsiden.

Du kan sætte en kødnål i den spids, hvor du skal starte med at skære for, det kan nemlig være svært at se, når stegen er stegt.

 

Udskæring af culotte

Metode 1 (se tegning)

Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for

Så vender du og skærer den anden vej

Du skal holde øje med skiverne, mens du skærer

 

Metode 2 (se tegning)

Start fra spidsen af stegen og drej skæreretningen som en vifte

Du skal holde øje med skiverne, mens du skærer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 16.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her