Logo

Tandoori kylling 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
2 spsk Tandoori krydderi
4 kyllingebryster uden skind (ca. 600 g)

Tilbehør:
1 kg mellemstore kartofler
1 spsk olie
1 lime

Agurkeraita:
1-2 agurker
½ l. yoghurt naturel, fx Harmonie
1 bdt mynte
salt og peber

Rør yoghurt godt sammen med salt, citronsaft og Tandoori krydderi. Vend kyllingestykkerne i marinaden og sæt dem i køleskabet et par timer eller dagen før.

Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i kvarte.
Vend dem med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
Læg kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir.
Sæt det hele i ovnen med varmluft ved 225ºC i ca. 25 minutter.

Agurkeraita:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af ½ time.
Skrab yoghurten ud af kaffefilteret og rør den igennem.
Tilsæt groftrevet agurk og finthakket mynte.
Smag til med salt og peber.

Server med limebåde og agurkeraita.

Tips: Du kan købe færdigblandet Tandoori krydderi i special-forretninger. Man kan også selv blande Tandoori krydderi af 1 fed knust hvidløg, 1 tsk garam masala, 1 tsk stødt ingefær, 1 tsk stødt chili, ¼ tsk stødt gurkemeje, 1 tsk stødt koriander, evt. rød farve

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her