Arbejdstid: 45 min. Bagetid: 18 min. Ikke fryseegnet.
1 stor plade frossen butterdej
Creme:
3 ½ dl fløde 13%
1 stang vanilje
3 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2 spsk rom
2 ½ dl piskefløde
Endvidere
150-200 g frosne hindbær
2-3 spsk sukker
Drys:
Flormelis
Lad butterdejen tø ved stuetemperatur ca. 30 min. Bag bunden 16-18 min. ved 200ºC. Lad den blive kold.
Creme:
Bring fløde og den flækkede vaniljestang i kog. Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Pisk lidt af den kogende fløde i og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et opkog. Tag gryden fra varmen og lad cremen blive kold. Rør rom i. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Lad hindbærrene tø og tilsæt sukker efter smag. Flæk bunden i 3 bunde og læg dem sammen sammen med creme og hindbær. Sigt et tyndt lag flormelis over kagen.
Tips:
Bundene kan også skæres i aflange kager til Napoleonskager og pyntes med glasur og flødeskum.