Logo

Chili creme suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 10 personer

2 stk løg (gerne rødløg)
2 stk grøn peber
3 stk rød chili
1 spsk smør
200 g majs
3 liter vand
2 liter fløde 13%
½ liter bouillon (gerne mexicansk ellers grønsags)
10 stk små hvedemelstortillas

Hak løg, peber og rød chili fint. Sautér i smør.
Tilsæt rød chilipulver og sautér ca. 2 min.
Tilsæt vand og fløde, kog op og lad det simre i ca. 20 min.
Tilsæt bouillon, og lad det koge ca. 5 min.
Majs tilsættes til sidst og varmes op til kogepunktet.
Serveres med varme hvedemelstortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her