Logo

Karryrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g tigerrejer
1 ½ dl fiskebouillon
1 spsk tør sherry
1 spsk sojasauce
1 løg
1 spsk olie
2 spsk karry
1 fed hvidløg
1 spsk Maizena rørt ud i 2 spsk vand

Rejerne pilles og flækkes.
Bland soja bouillon og sherry.
Pil og hak løget.

Varm en wok godt op og steg løget sammen med karryen i 1 min i olie.
Tilsæt rejer, hvidløg og steg i 2 min.
Tilsæt saucen og bring det i kog og kog i 3 min.

Jævn med Maizena og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her