Logo

æg bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man ikke lige er til kogte æg eller spejlæg til morgen er dette måske så den rigtige variation hvor æg bliver bagt sammen med champignón og skinke. Serveres med toast eller friskbagt brød.

Til 4 personer:

 

4 æg
champignon
skinke
ost
4 spsk fløde
smør

Smør 4 små cocotter (ovnfaste portionsskåle) grundigt med smør.
Læg det hakkede fyld i bunden, slå et æg ud i hver.
Drys med salt og peber og øs en skefuld fløde over hvert æg.
Stil skålene i en varm ovn ved 180°C i 8-10 minutter til hviden er fast.

Variation:
Hvis man er rigtig mange, kan man koge æggene hårde i forvejen.
Halver dem og læg dem i et stort, smurt ovnfast fad.
Læg de hakkede ingredienser over.
Pisk fløden sammen med lidt reven ost og øs det over.
Sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden.

Serveres straks med toast eller friskbagt brød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her