Logo

Pande-pocherede æg med parmaskinke og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 forårsløg finthakkede
2 dl finthakket persille
1 dl olivenolie
½ tsk salt
4 skiver italiensk brød fx. ciabattabrød
8 store æg
en håndfuld rucola
8 skiver parmaskinke
4 kviste persille
 
Bland forårsløg, persille, olie og salt i en lille skål.
Rist brødskiverne let og smør 1 spsk af løg-olie-blandingen på hvert stykke.
Fordel resten af blandingen i bunden og op ad siderne på fire små ovnfaste skåle, som er store nok til at rumme 2 æg hver.
Slå to æg ud i hver skål og sæt dem i en stor stegepande.
Hæld vand omkring skålene, indtil det når halvvejs op.
Sæt panden over middelstærk varme og varm op, til vandet simrer.
Skru ned for varmen og lad det simre 6 minutter eller indtil hviderne er faste.
Mens æggene simrer, fordeles rucolaen på brødet, og der lægges 2 skiver skinke på hver.
Tag skålene op af vandet og vend æggene ud på brødskiverne.
Pynt med persillekviste.
Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her