Logo

Kartofler i Piripiri marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kogte nye kartofler
Olivenolie
Hvidløg
3-4 hele tørrede Piripiri
Purløg

Kog kartoflerne på almindeligvis og pil dem. Lad dem køle af, mens marinaden laves. olivenolien blandes med groft hakket piripiri, purløg og presset hvidløg. Kartoflerne vendes i marinaden og ristes over direkte varme i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her