Logo

Hasselnøddekonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g marcipan
15 g hasselnødder
18 hasselnødder til pynt
overtrækschokolade
 
Læg nødderne i en 225ºC varm ovn indtil hinderne bliver mørke og
sprækker.
Læg dem i et gammelt viskestykke og gnid godt, indtil næsten alle
hinderne er gnedet af.
Tag de pæneste af nødderne fra til pynt og hak resten.
Ælt marcipanen og de hakkede nødder sammen.
Tril massen til en lille stang, der skæres i skiver.
Overstræk skiverne med chokolade og pynt dem med en hasselnød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her