Logo

Røget culotte med soltørrede tomater og store kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Del af buffet, koldt kød egner sig bedst i buffeter, men kan også bruges til forret før fisk eller kylling, kan ganges op i det uendelige.

ca. 30-40 meget tynde skiver røget culotte (bestilles i god tid hos slagteren)
2-3 spsk god olivenolie
10 soltørrede tomater
50 g store kapersbær

Soltørrede tomater: 10 tomater skæres i kvarter og stilles i ovnen på 100º i et døgn eller 10 tørrede af god kvalitet og evt. lagt i olivenolie.
(Dette kan gøres en uge i forvejen og så opbevares i tætsluttende glas)

Læg skiverne med en svag fold og pensl dem med olivenolie.
Snit tomaterne i strimler og drys rundhåndet over.
Læg en stribe med kapers bær langs midten og stil resten i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her