Logo

Ostefondue fra Thise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ selleri
1 pastinak
1 persillerod
2 løg
2 porrer
3 fed hvidløg
2 spsk olie
kommen
salt, peber
 
100 g bacon
150 g kogt skinke
250 g Hvid Kornblomst
¼ l fløde
4 spsk majsmel
 
Løgene snittes og brunes godt i olien sammen med kommen, salt og peber. De øvrige fintsnittede grønsager kommes ved.
Rør det hele godt sammen og dæk grønsagerne halvanden gang med vand. Lad dem simre i 20 min. ved svag varme.
Tag grønsagerne op.
Pisk fløde og majsmel sammen, og rør det op i en liter af grønsagssuppen. Fjern skorpen fra den hvide Kornblomst, og skær osten ud i mindre bidder.
Kom den ned i suppen, og varm den stille op under konstant omrøring.
Den skal ikke koge, men når osten smelter og jævner suppen, er fonduen færdig.
Server forskellige ostebidder, ristet bacon, skinke og grønsager i ostefonduen.
Lav suppen dagen i forvejen.
Hvis konsistensen ikke er tilpas, kan du ved opvarmning komme lidt mere ost i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her