Logo

Chokolade konfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Truffes au chocolat

Med whisky:
250 gr chokolade, mørk
1 ¼ dl piskefløde
40 gr smør
5 cl whisky
100 gr chokolade
50 gr cacao

Med ingefær:
250 gr chokolade
1 ¼ dl piskefløde
40 gr smør
100 gr syltet ingefær i små tern

Chokoladen hakkes fint, fløden koges op med smør, og whisky og ingefær. Når fløden
koger, tages den af varmen og chokoladen røres i til det hele er smeltet. Sættes på køl til det sætter sig, gerne til næste dag.
Chokolademassen skæres ud og rulles i hånden til små kugler og stilles på køl igen. Derefter dryppes de i smeltet chokolade og rulles i cacao.

TIPS: !vm også rulles aflange og drysses med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her