200 g pasta ukogt
3 gulerødder
1 agurk (10 cm)
3 tomater
100 g majs frosne
½ rød peberfrugt
⅓ iceberg salathoved
1 lille løg
Dressing:
100 g kvark 5%
1 fed hvidløg
Salt
Peber
Oregano
Pastaen koges efter forskrift og lige før den er færdig kan de frosne majs smides ned i vandet så de tør.
Pastaen overhældes med nok vand til at køle helt (eller køler separat).
Skær agurken, tomaterne, peberfrugt og løg i tern samt gulerødderne i
"strimler". Skær salaten i strimler.
Hvidløget presses i kvarken og tilsættes salt, peber og oregano og
røres godt.
Løg tilsættes først og herefter pasta og majs.
Rør dressingen godt sammen og fordel den på pastaen.
Tilsæt resten af grønsagerne.
Salaten kan spises alene eller tilsat kød (eller som tilbehør).
Tun, kogt skinke, kylling, kalkun og pølser smager godt i en pastasalat.