Logo

Ribssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kilo marineret sild
250 g ribsgele
250 g tomatcoli (fint hakket tomatkød evt. på dåse)
½ hakket rødløg
1 spsk hakket estragon
2 fed hvidløg
 
Sildene skæres ud i stykker og skylles i koldt vand et par minutter.
Ribsgeleen smeltes over svag varme, tomat, rødløg, estragon og hvidløg
vendes i og det blandes med de afdryppede sild.
Stilles på køl i mindst 3 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her